Sonus faber Guarneri evolution show bij AudioXperience — Le show Sonus faber Guarneri evolution chez AudioXperience

AudioXperience in Nuenen meldt met gepaste trots dat ze de tweede dealer van de Sonus faber Guarneri evolution in de Benelux zijn geworden. De Guarneri evolution lijkt misschien in naam de opvolger van de populaire Guarneri, maar mag op alle aspecten een compleet nieuwe luidspreker genoemd worden. Zowel fysiek, als in prijs en prestaties is de Guarneri evolution duidelijk een maatje groter.

De liefde voor de Guarneri evolution ontstond bij Martijn en Erik van AudioXperience tijdens een bezoek aan de vrienden Rhapsody in Hilversum. Martijn: “Tijdens dat bezoek zijn we behoorlijk ondersteboven geraakt van de Guarneri evolution. Zelfs zo erg, dat wij ze liever vandaag dan morgen in de zaak wilden hebben.” Inmiddels is het dus zover en zijn de luidsprekers volgens Martijn helemaal ingespeeld.

“De Guarneri Evolution mag wat mij betreft voortaan de Guarneri Revolution genoemd worden. Iedere nieuwe dag dat we naar de Evolution luisterden klonken ze weer beter. Inmiddels zijn ze volledig ingespeeld en kunnen we ze demonstreren. Want dit is echt een fantastische luidspreker,” zegt Martijn met aanstekelijk enthousiasme, “we zijn trots op het feit dat we de tweede dealer in de Benelux zijn die deze luidspreker in de winkel hebben staan.”

Maar gelukkig willen ze bij AudioXperience deze unieke luidspreker niet voor zichzelf houden. Iedereen mag komen luisteren waarom ze zo enthousiast zijn over de Sonus Faber Guarneri Evolution. Martijn: “Zaterdag 15 oktober zullen we een doorlopende demonstratie geven. Iedereen is tussen 10.00 uur ‘s ochtends en 16.00 uur ‘s middags van harte welkom om te komen luisteren. En natuurlijk gebruiken we, zoals onze klanten inmiddels gewend zijn, daarvoor weer veel leuke en interessante muziek.”

AudioXperience 

Spegelt 66 5674 CD Nuenen

t +31(0)40 290 63 44 — f +31(0)40 290 63 49

info@audioxperience.com — www.audioxperience.com

Showtijden: Zaterdag 15 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur

Openingstijden: 

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur.

Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

En op afspraak.

Hans Oosterwaal, Martijn Lavrijsen & Erik Paulus

AudioXperience à Nuenen annonce avec beaucoup de fierté qu’ils sont devenus le deuxième revendeur à proposer les Sonus faber Guarneri evolution dans le BeNelux. Le nom de la Guarneri evolution pourrait peut-être vous laisser croire qu’elle assure la succession de la très populaire Guarneri ; mais il n’en est rien, il s’agit d’une enceinte totalement nouvelle à tous les niveaux. Aussi bien physiquement que par son prix et ses prestations, la Guarneri evolution est absolument d’une dimension supérieure.

Martijn et Erik d’AudioXperience sont tombés sous le charme de la Guarneri evolution lors de leur visite aux amis de Rhapsody à Hilversum. Martijn : “Lors de cette visite, nous avons absolument succombé aux charmes de la Guarneri evolution. Tellement que nous préférerions les avoir aujourd’hui dans notre magasin que demain.” Entre-temps Martijn nous annonce que les enceintes ont finies leur période de rodage.

“Je suggère de renommer les Guarneri evolution et de les appeler Guarneri Revolution. Au fil de nos écoutes, chaque jour, les evolution ont sonnées de mieux en mieux. Aujourd’hui elles sont complètement rodées et nous pouvons commencer les démonstrations. Car c’est vraiment une enceinte fantastique, et nous sommes très fiers d’être le second revendeur au BeNeLux à proposer cette enceinte.”Propos enthousiastes de Martijn.

Mais heureusement que chez AudioXperience ils ne veulent pas garder cette enceinte unique pour eux-mêmes, tout le monde peut venir écouter les raisons de leur enthousiasme. Martijn : “Le samedi 15 octobre, nous donnons une démonstration sans interruption. Vous êtes tous bienvenus entre 10 heures et 16 heures pour venir écouter. Et bien entendu, et nos clients habituels le savent déjà,  nous aurons de nombreux morceaux musicaux intéressants à vous faire découvrir.”

AudioXperience 

Spegelt 66 5674 CD Nuenen

t +31(0)40 290 63 44 — f +31(0)40 290 63 49

info@audioxperience.com — www.audioxperience.com

Le Show:  samedi 15 octobre entre 10 heures et 16 heures

Heures d’ouverture: 

Du mercredi au vendredi de 10 h à 17h30

Le samedi du 10 h à 17 h

Et sur rendez-vous

Hans Oosterwaal, Martijn Lavrijsen & Erik Paulus

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Luidsprekers - Enceintes, Shows, Sonus faber en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.