art’s Excellence reports… — art’s Excellence rapporte…

Op de Blog van art’s Excellence vonden we het volgende bericht:

art’s Excellence beleeft Kiseki Blue N.O.S.

 Afgelopen week kwam dit mooie stukje vakmanschap bij ons binnen. De Kiseki Blue N.O.S., wat zoveel betekent als ‘klein wonder’ is inderdaad wel heel speciaal. Na een paar uurtjes spelen klinkt dit elementje heel overtuigend. Verfijning, heel homogeen en enthousiasme zijn woorden die ons te binnen schieten. Wij hebben het element inmiddels in onze referentie draaitafels gemonteerd.

Sur le Blog de art’s Excellence nous avons trouvé le message suivant :

art’s Excellence expérimente Kiseki Blue N.O.S.

La semaine dernière, nous avons reçu cette superbe création artisanale. La cellule Kiseki Blue N.O.S., dont le nom signifie “petit miracle” est effectivement très spéciale. Après quelques heures, nous sommes convaincus par sa sonorité. Détails, homogénéité et enthousiasme sont les premiers mots qui nous viennent à l’esprit. Entre-temps nous avons monté cette cellule dans nos platines de référence. 

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Kiseki en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.