Showweekend — Les shows du weekend

Was afgelopen zaterdag AudioXperience in Nuenen druk met een speciale Sonus faber Guarneri Evolution demo-dag, Rhapsody in Hilversum met B&W en Sonore, New Music in Brussel met wat eigenlijk niet, het aanstaande weekend wordt het nog drukker voor audiominnend Nederland. Utrecht maakt zich op voor 2 letterlijk en figuurlijk tegenover elkaar staande audio shows. Op een daarvan vindt U onze dealer art’s Excellence die voor de aansturing en versterking van zijn WB luidsprekers gebruik zal maken van diverse Audio Research apparatuur.

Looierij 11 — 4762 AM Zevenbergen

Een paar kilometer verderop in Hilversum maken Harry en de andere jongens van Rhapsody zich druk met demo’s van Sonus faber luidsprekers en Audio Research bron- en versterker materiaal. Niet alleen op zaterdag, maar óók op zondag. Zover krijg je ze -terecht- niet vaak.

Borneolaan 25 — 1217 GX Hilversum

Wij wensen iedereen die dit leuk vindt een goeie tijd en de mensen die thuis blijven een paar lekkere, knusse draai-uurtjes vanaf lp, cd c.q. lokale of interlokale cloud.

La semaine dernière, AudioXperience à Nuenen a eu une journée spéciale de démonstration consacrée au Guarneri evolution, Rhapsody à Hilversum avec B&W et Sonore, New Music à Bruxelles avec un énorme assortiment, mais le weekend à venir sera encore plus sous le signe de l’audio aux Pays-Bas. En effet, Utrecht a 2 shows audio littéralement et physiquement en face l’un de l’autre. Dans un des deux shows, notre revendeur art’s Excellence utilisera divers produits Audio Research pour mener ses enceintes WB.

Looierij 11 — 4762 AM Zevenbergen

Quelques kilomètres plus loin, à Hilversum, Harry et son équipe de Rhapsody prépare aussi une démonstration avec des enceintes Sonus faber et des amplis et sources Audio Research. Non seulement le samedi, mais aussi le dimanche. Autant d’audio en un weekend, ce n’est pas souvent.

Borneolaan 25 — 1217 GX Hilversum

Nous souhaitons à tout le monde un bon moment et pour ceux qui resteront à la maison une paire d’heures de bonne écoute avec des disques noirs, des cd, de clouds locaux ou inter locaux.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Audio Research, Cd spelers - Lecteurs cd, Dealers - Revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.