Een “appelbol” a day keeps the doctor away — Un “beignet de pomme” par jour et on oublie le docteur

“Slecht” nieuws voor de aanstaande nachtrust. Er zijn weer goudreinetten gesignaleerd en dat betekent dat er wat nachtelijke uren vrij gemaakt moeten worden voor de vervaardiging van de toch inmiddels “bekende” appelbollen volgens traditioneel recept.

Het goede nieuws is dat we familie-technisch gezien uitbreiding in de keuken gekregen hebben, dus deze keer maak ik ze met assistentie. Wees voorbereid voor de aankomst van de bekende AH! “pizzadozen” bij aflevering van het een of ander uit ons assortiment of “zomaar” als we in de buurt zijn.

Deze diashow vereist JavaScript.

“Mauvaise” nouvelle pour les repos nocturnes à venir. Les rainettes dorées sont signalées et en conséquence il faut donc rogner sur les heures de sommeil pour confectionner les beignets aux pommes selon notre recette traditionnelle.

La bonne nouvelle est que nous avons une nouvelle aide technique dans notre cuisine. Alors soyez prêts pour les fameuses “boites à pizza” AH! si nous sommes dans votre quartier pour une de nos livraisons.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.