Sonus faber Aida… Attention, Interest, Desire, Action… — Sonus faber Aida… Attention, Intérêt, Désir, Action

Sonus faber Aida …. Attention, Interest, Desire, Action …

Geruchten dat er een nieuwe Sonus faber luidspreker op komst zou zijn, doen al enige tijd de ronde. Er is nauwelijks iets van bekend. Ik heb in München heel snel op een foto mogen kijken en het enige dat ik me kan herinneren was dat ik “Wow” zei … Maar nu begint het te rommelen aan de Hifi Sterrenhemel. Een eerste “teaser” zwerft rond en hebben we voor U van de Sterrenhemel geplukt. Er zal wel meer volgen ….

Fout
Deze video bestaat niet

Sonus faber Aida… Attention, Intérêt, Désir, Action

Des rumeurs d’une nouvelle enceinte Sonus faber… On ne sait pas encore grand chose. A Munich, j’ai peu apercevoir très rapidement une photo et la seule chose dont je me souviens, est mon “wouah !”. Mais depuis quelques temps, la rumeur se confirme dans la ciel étoilé de la Haute-Fidélité. Un “avant-gout” en avant-première… et un peu plus très bientôt.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Sonus faber Aida… Attention, Interest, Desire, Action… — Sonus faber Aida… Attention, Intérêt, Désir, Action

 1. Rob Wilms zegt:

  Hoi Herman,

  Je maakt ons wel lekker zo! Een nieuwe Sonus Faber luidspreker is altijd spannend, maar eentje met de prachtige naam Aida nog meer. Weet jij al of dit een afgeleide is (wordt) van The Sonus faber (voorheen The Fenice)? De Aida wordt zeker op de CES in Januari geïntroduceerd?

  Groet

  Rob Wilms

  • hermanvandendungen zegt:

   Dag Rob!

   Ja, zal wel CES worden, hoewel ik het idee heb dat Sf wil proberen de speakers al voor die tijd op verschillende plaatsen in de wereld speelklaar te hebben. En ja, het zou vreemd zijn als wetenschap en ervaring opgedaan bij ontwerp en bouw van The Sonus faber niet toegepast zou gaan worden in daana ontworpen en te bouwen modellen.

   Groet,

   Herman

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.