Adverteren doet begeren… — La publicité crée des envies…

Zal best zo zijn, vooral als je lang en veel adverteert. Nou dat kun je voor de spullen die wij (proberen te) verkopen wel vergeten. Die lange adem heeft de toplaag van onze branche gewoon niet. Af en toe een advertentie, af en toe een showtje en niet veel meer, anders wordt de overlevingskans wel heel gering.

Maar … soms duikt er iets geniaals op en een half uurtje geleden wees Kevin Deal, onze distributeur in de USA ons op een video van een audio-collega die we U niet willen onthouden. Als gezegd … geniaal. Daar weet ik niet mee of het verkoop bevorderend werkt, maar ik denk wel dat het grappig is en ja, dat vind ik nou eenmaal een belangrijk. Ook voor deze blog.  Dus … hierbij een reclame video van Black Swamp Audio uit de USA.

C’est certainement vrai, si on fait beaucoup de publicité et depuis longtemps. En conclusion pour les produits que nous vendons (enfin essayons de vendre) autant l’oublier. Même les marques les plus prestigieuses de notre industrie n’y arrivent pas. De temps en temps une publicité, de temps en temps un show ; et pas vraiment plus, sinon les chances de survie deviendront minimales.

Mais de temps en temps, un truc génial apparaît. Il y a trente minutes, nous avons reçu un email de Kevin Deal, notre distributeur aux USA, avec une vidéo d’un collègue audio et nous ne pouvons pas la garder pour nous seulement. Vraiment génial. Je ne sais pas si les ventes vont explosées, mais c’est certainement amusant et bien, c’est le plus important. Aussi pour ce blog. Donc… une vidéo promotion de Black Swamp Audio (USA).

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Videos en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Adverteren doet begeren… — La publicité crée des envies…

 1. Grandioos 😉 Zal ik ook zo’n bril bestellen?

  • hermanvandendungen zegt:

   Bestel eerst het haar en de marmot maar! En natuurlijk de nieuwe Reference voorversterker van Audio Research. Oh nee, die had je al besteld. Sorry!

   Groet,

   Herman

 2. Toevoeging …. Marcel Croese denkt erover een marmottenfarm te beginnen om groene stroom op te wekken. Dierenvrienden geen angst, het gaat om bio-marmotten die stressloos op zullen groeien door het gebruik van Shakti OnLine lichaamsbanden.

  Met vriendelijke groet,

  Herman van den Dungen

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.