AudioXperience Streaming Audio

Op zaterdag 3 december 2011, van 10 tot 16 uur, presenteert AudioXperience in Nuenen nog een keer de Sonus faber Guarneri evolution tijdens hun streaming audio demonstratie. Een extra gelegenheid voor diegenen die de “Sonus faber Guarneri Evolution Show” van zaterdag 15 oktober jongstleden hebben gemist of deze schoonheid gewoon nog eens willen horen. De set vandaag is wederom opgebouwd rond deze prachtige nieuwste Sonus faber luidspreker. Misschien leuk om, ter vergelijk, voor uw komst het verslag te lezen dat journalist Werner Ero (Music Emotion) schreef op de Durob Blog over ons Guarneri Evo weekend van 15 oktober 2011. Voor dit verslag klikt u hier.

Ce samedi 3 décembre 2011 du 10 ã 16 heures AudioXperience de Nuenen organise une fois de plus leur démonstration audio streaming avec les Sonus faber Guarneri evolution. Une opportunité supplémentaire pour ceux qui n’ont pas eu la possibilité de les écouter lors   du show du samedi 15 octobre. Le set aujourd’hui est spécialement concu autour de ces magnifiques nouvelles enceintes Sonus faber. Afin de préparer votre écoute vous pouvez déjà lire le rapport du journaliste Werner Ero (Music Emotion) rédigé lors du weekend Guarneri du 15 octobre. Lisez ici 

 

 

AudioXperience – Spegelt 66 – 5674 CD Nuenen

t +31(0)40 290 63 44 – f +31(0)40 290 63 49 –info@audioxperience.com

Openingstijden/ Heures d’ouverture
Woensdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur —Du mercredi au vendredi de 10 h à 17h30

Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur — Samedi de 10 h à 17 h.

En op afspraak. — Et sur rendez-vous

Hans Oosterwaal, Martijn Lavrijsen & Erik Paulus

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.