Aida, the New Grand Dame of Sonus faber — Aida, la Grande Dame de Sonus faber

In München zo snel op een foto mogen kijken dat de enige herinnering eraan “heel mooi was”. Later wel gelegenheid gehad om naar foto’s te “mogen” kijken, maar na vertrek van de Sonus faber verkoper bedacht ik me dat ik iets “vergeten” was. Om die foto’s te vragen … . Maar goed, “ze” is onderweg naar ons en een partieel fotootje heb ik “gevonden”. Wat een geheimzinnigheid allemaal voor 2 x 200 kilogram Grand Dame .

Daar gaat ze. En zoveel schoonheid heb ik dat verdiend? Daar staat ze. En zoveel gratie heb ik nooit gezien ….

Lors du show de Munchen, rapidement une petite photo sous nos yeux et le souvenir d’un “ouah , c’est superbe”. Il y a quelques semaines la visite du commercial de Sonus faber et de nouvelles photos. Après son départ, oups j’ai oublié quelque chose… demander les photos. Mais bon “elle” est déjà partie pour nous rejoindre et j’ai tout de même une petite photo. Beaucoup de mystère pour une Grande Dame de 2 x 200 kg.

Elle passe.. et autant de beauté est ce que je la mérite ? elle est là. Et je n’ai jamais vu autant de grâce...

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber, Videos en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Aida, the New Grand Dame of Sonus faber — Aida, la Grande Dame de Sonus faber

 1. Ferry Kremers zegt:

  Hoi Herman,

  Je maakt me nu wel héél nieuwsgierig!

  Kan niet wachten om deze geheimzinnige schoonheid in het echt te ontmoeten, te horen, te zien en te betasten …….

  Met vriendelijke en nieuwsgierige groet,

  Ferry Kremers
  Dé Hifistudio Weerdinge

 2. hermanvandendungen zegt:

  Tsja, wat zal ik daar op antwoorden … Als je mijn blog van 7 november gelezen hebt, dan zul je weten dat het met haar en haar geliefde niet best afgelopen is, dus … Maar als je het anders bekijkt dan is ze met 2 x 200 kg en het daarbij behorende formaat misschien alleen maar op haar plaats in jouw grote ruimte?

  Groet,

  Herman van den Dungen
  DUROB AUDIO BV

 3. Hoi Herman,

  Met het hart in de keel roep ik dan natuurlijk: Ja! Bij mij in de grote ruimte is ze op haar plaats …
  Wat zal ik haar dan koesteren en verwennen en voeden met de muziek die zij weer mag geven natuurlijk …
  Als tegenprestatie mag ze mij dan weer avonden (te) laat thuis laten komen! En uiteindelijk mag ze in bella Weerdinge haar schoonheid en kunnen tonen en laten horen aan al haar aanbidders. Totdat ze het hart van iemand steelt die haar meer kan bieden dan ik … Tjonge, wat een dramatiek op de vroege avond.

  Met nerveus vriendelijke groet,

  Ferry Kremers
  Dé Hifistudio Weerdinge

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.