Dylan Elise on drums… — Dylan Elise à la batterie…

In  het weekend, en dan vooral ’s-Nachts, dwaal ik wel eens af naar YouTube en voor je het weet is het bijna héél vroeg. Via een filmpje dat ik eerder ergens zag, kwam ik weer terecht op YouTube en vond daar ene Dylan Elise die een sterk staaltje speeddrummen weggaf.

Als het voor U te vlug gaat, gewoon op een iets lagere snelheid afdraaien. Deed me denken aan vroegere tijden waarbij op shows nogal eens de demo gedaan werd met Billy Cobham’s Funky Thide of Sings, of The Sheffield Drum Record met Jim Keltner. Op een gegeven moment mocht je er dan wel genoeg van hebben, maar liever dat nog dan een dagje Diana Krall … Ik weet niet wat voor effect Dylan Elise op mijn installatie zou hebben, maar bij Billy Cobham werd vroeger stapje-voor-stapje de volume knop naar rechts gedraaid tot het moment kwam dat bij elke echt forse mep van Billy, de versterker in de beveiliging ging. Audiofiele jeugdzondes …

Pendant les weekends et surtout les nuits, je surfe sur YouTube et avant que je m’en rende compte, il est toujours très tard. J’ai regardé quelques films sur YouTube et en suivant les liens, je suis tombé sur un film de Dylan Elise qui joue de la batterie, une superbe prestation. S’il joue trop vite pour vous, vous pouvez toujours utiliser le mode lent ! Cela m’a rappelé le temps des shows où on effectuait des démonstrations avec Funky Thide of Sings Billy Cobham’s ou The Sheffield Drum Record avec Jim Keltner. Aujourd’hui ils ne sont plus d’actualité, peut-être de la lassitude et maintenant c’est Diana Krall… Je ne sais pas quel effet Dylan Elise aurait sur mon installation, mais je me souviens que lorsque je jouais Billy Cobham, je montais le volume progressivement jusqu’à ce que Billy donne un coup trop fort et que l’amplificateur se mette en sécurité. Péché de jeunesse d’un audiophile…

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Videos en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Dylan Elise on drums… — Dylan Elise à la batterie…

 1. Mijn zoontje vroeg voor de Sinterklaas ook een drumstel. Nu ik dit gezien heb ben ik blij dat we voor de LEGO-trein hebben gekozen 😉

  • hermanvandendungen zegt:

   Lafaard! Wat voor toekomst zit er nou in een LEGO-trein?

   Groet,

   Herman van den Dungen
   DUROB AUDIO BV

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.