Mirror, mirror on the wall…Who is the fairest PrimaLuna at all? — Miroir, miroir qui est le plus beau des PrimaLuna ?

Mirror, mirror on the wall … Who’s the fairest PrimaLuna of all? This DiaLogue Premium Integrated?

Kort geleden ontvingen we een email van Frank Burgers alias  “Dinohyus Hollandi” op Flickr en andere sites.

Hij heeft een tijd geleden een groep gemaakt op Flickr voor allerlei rondom PrimaLuna. Als je weet hoe Flickr werkt en iets aan foto van je favoriete PrimaLuna daar wil plaatsen … ga je gang: De link is http://www.flickr.com/groups/primaluna.

Ik maak hier ook maar even gebruik van de mogelijkheid om te laten weten waar U onze product foto’s kunt vinden: http://www.primaluna.nl/reserved_products.htm.

Frank, bedankt en als iemand nog een super idee heeft … we horen het graag.

Miroir, miroir… qui est le plus beau de tous les PrimaLuna ? Cet intégré Dialogue Premium… ? 

Il y a peu de temps, nous avons recu un email de Frank Burgers alias “Dinohyus Hollandi” sur Flickr et autres sites.

Il a depuis quelques temps créé un groupe sur Flickr au sujet de PrimaLuna. Si vous savez utiliser Flickr et si vous voulez poster une photo de votre PrimaLuna favori… allez-y. Le lien est http://www.flickr.com/groups/primaluna.

Je profite de cette occasion pour vous informer que les photos des produits PrimaLuna se trouvent aussi sur http://www.primaluna.nl/reserved_products.htm

Frank, grand merci…  et si quelqu’un a une super idée… vous êtes bienvenu !

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, PrimaLuna en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Mirror, mirror on the wall…Who is the fairest PrimaLuna at all? — Miroir, miroir qui est le plus beau des PrimaLuna ?

 1. Bas zegt:

  intrigerende foto… waar vinden we meer informatie over deze Dialogue Premium?

 2. hermanvandendungen zegt:

  Dag Bas,

  Ik was benieuwd wie de eerste zou zijn om te vragen “wat is dat”? Wel …, het is het eerste model van de nieuwe DiaLogue Premium reeks, die de DiaLogue (noemen we nu DiaLogue Original) reeks gedurende de komende tijd gaat opvolgen.

  We denken dat de nieuwe DiaLogue Premium Integrated Amplifier de beste prijs/kwaliteits verhouding heeft die we ooit gebouwd hebben. Het model wordt hier in Las Vegas geïntroduceerd en zal per 1 februari in productie gaan. Dan duurt het natuurlijk nog wel even voor we ze voorradig hebben.

  Ik hoop de komende dagen meer informatie op de durobblog en primalunablog te zetten.

  Groet en dank voor je oplettende reactie.

  Herman van den Dungen

 3. Bas zegt:

  ” We denken dat de nieuwe DiaLogue Premium Integrated Amplifier de beste prijs/kwaliteits verhouding heeft die we ooit gebouwd hebben “.

  Tjonge, dat is nogal een statement van iemand die de afgelopen jaren toch internationaal geroemd werd juist vanwege de bijzondere prijs/kwaliteit verhoudingen van zijn producten. Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze nieuwe Premium!

  Afgelopen jaar heb ik zowel de Dialogue 2 als de Mystere IA21 op mijn Harbeth C7-ES3’s mogen beluisteren en dat was een zeer overtuigende luistersessie. Sinds dat moment zit ik al een tijdje op de wip om in Beek een Mystere IA21 te bestellen maar ik durf het niet aan omdat ik te bang ben dat ik een afstandsbediening ga missen. De Dialogue 2 was ook bijzonder fraai maar op de Harbeths toch net iets minder overtuigend dan de IA21. Ik had gehoopt op dit blog iets op te vangen over een nieuwe Mystere met remote, vandaar dus mijn oplettendheid… 🙂

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.