Oudejaarsshow bij Chattelin Audio Systems met Audio Research Reference 250! — Show de fin d’année chez Chattelin Audio Systems avec l’Audio Research Reference 250 !

Zaterdag 31 december sluit Chattelin AS het jaar feestelijk af met een audiosysteem dat, naar eigen zeggen, zijn weerga niet kent!

Op de valreep zijn de nieuwste Audio Research Reference 250 mono eindversterkers binnengekomen, en dat is goed nieuws, want daar werd erg naar uitgekeken! Ook al zijn ze deze versterkers nog aan het inspelen, het resultaat is nu al dusdanig goed dat men dit graag met U willen delen op deze laatste dag van het jaar! Ze gaan ook heerlijk ouderwets / nieuwerwets platen draaien en maken verder gebruik van Wilson Audio Sophia 3 luidsprekers, de Spectral SDR 4000 SL cd speler en de SME 20.3 draaitafel. En natuurlijk hebben ze ook nog heerlijke oliebollen. Een verslag door Werner Ero van deze laatste Chattelin Show van het jaar zal later terug te vinden zijn op deze blog. U bent deze dag van harte welkom tussen 10.30 en 16.00 uur.

Anna Paulownastraat 58 — 2518 BG Den Haag

t +31 70 363 20 50 — m +31 6 230 605 14 — info@chattelin.nl

Le samedi 31 décembre Chattelin AS terminera l’année en beauté avec un système audio qui d’après ses propres dires, n’a pas de rival ! A la dernière minute, les tout nouveaux amplificateurs mono Audio Research Reference 250 sont arrivés et c’est une très bonne nouvelle, car ils étaient vraiment attendus. Même si ces amplificateurs sont encore en rodage, le résultat est tel qu’on veut vous le faire partager en cette fin d’année ! Ils vont aussi utiliser comme au bon vieux temps ou en tant que nouveautés pour certains, des disques noirs. Les enceintes Wilson Audio Sophia 3, le lecteur cd Spectral SDR 4000 SL et la platine SME 20.3. Et naturellement les beignets vous attendent. Werner Ero a l’intention de preparer un reportage sur cet evenement et nous le posterons sur ce blog. Vous etes donc les bienvenus entre 10h30 et 16 heures.


Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Dealers - Revendeurs, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Shows, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.