Audio Research DSPre

art’s Excellence in Zevenbergen kreeg als eerste na de introductie door Audio Concept in Luxemburg de eerste Audio Research DSPre ter beoordeling aangeboden. Zij rapporteren kort terug en dat delen wij hier graag met U.

De DSPre combineert een digitaal-analoog omzetter en voorversterker in één toestel. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld, heel eenvoudig, een Mac mini te gebruiken als bron. Of je kunt een (oudere) cd-speler opwaarderen naar de laatste stand van digitale technologie. Wij hebben onze Mac mini via USB aangesloten op de DSPre. Het display laat direct zien welke omzetting er wordt toegepast. De DSPre heeft geen buizen, maar klankmatig is de DSPre meer dan ok. Er is voldoende ‘kleur’ en verfijning in het geluid aanwezig. Gebalanceerd aansluiten heeft onze voorkeur. De achtergrond is hierdoor nog ‘stiller’ en het geluidsbeeld groter en niet onbelangrijk, ‘homogener’. Meer technische informatie vindt U hier op een eerder gepubliceerde pagina op de Durob blog.

Tevens een aantal nieuwe foto’s vers binnen van Audio Research Corporation.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.