Inspired by Music for Pleasure… Part One

Ik ben altijd een groot aanhanger geweest van Music For Pleasure. Niet te verwarren met het platenlabel dat mijn moeder in de nadagen van haar werkzame leven in haar “tijdschriften en tabakswinkel” ook nog ooit aan de man heeft gebracht. Het is dan ook niet vreemd, dat als ik een cadeau krijg, het vaak ook in die richting gaat.

Jaarlijks komt Kevin Deal, onze PrimaLuna distributeur in de US, een week tot 10 dagen langs bij ons in Frankrijk om zomervakantie te vieren. Altijd heel gezellig en hij is een welkome aanvulling op het vaak reeds aanwezige publiek. Op een keer liet hij me een prachtige fotocollage zien van de Rolling Stones. “Do you like it”? “Wow” … “Yes, I like it” …

In Januari, tijdens de CES, na genoemde zomervakantie, had Kevin een flinke, zware rol bij zich. “A present for you”. Ooops, wat zou dat zijn. Het was vroeg in de morgen en we hadden nog geen bezoekers in de PrimaLuna kamer. De rol kon dus mooi op de vloer uitgepakt en uitgerold worden. “Wow”. Daar was ie … Een prachtige print van de Rolling Stones foto van noem eens wat, 200 x 100 cm? Iedereen in de kamer “wow”de mee en we bogen ons allemaal over de print om elkaar te wijzen op details waarvan we dachten dat de ander die niet zou zien. Amazing!

En dan, in eerste instantie onopgemerkt door ons, STRUINT de eerste PrimaLuna-nieuwsgierige de kamer binnen. Blind of verblind door wat dan ook, loopt, nee ik gebruik het woord maar weer, struint hij dwars door ons kleine groepje , met schoenmaat 45 over de net gekregen Limited Version Print heen, zonder ons, zonder de print te zien. Amazing! We keken elkaar stomverbaasd aan, ik dacht de man naar de strot te vliegen, kon geen woord uitbrengen, niemand bewoog en alweer tot onze grote verbazing zagen we dat de print helemaal NIET beschadigd was … De print werd snel opgerold, weggezet en de eerste bezoeker van de dag heeft nooit geweten hoe bloeddrukverhogend  zijn binnenkomst is geweest.

Inmiddels hangt het schilderij in Frankrijk alweer een tijdje mooi te zijn, en genieten we er allemaal nog steeds van.

Vriend Roland en dochter Case hebben er nog een paar variaties opgemaakt en ook dat heeft weer veel plezier opgeleverd. Inspired by Music for Pleasure …

Links to rechts: Kevin Deal (PrimaLuna USA), Herman van den Dungen (Durob Audio), Dominique Chenet (Durob Audio), Roland Pantermuehl (vriend)

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, PrimaLuna en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Inspired by Music for Pleasure… Part One

 1. robwilms zegt:

  Hoi herman,

  Prachtig verhaal en schitterende poster! Ik vind trouwens dat je perfect past in het plaatje van The Stones. Of je dat als compliment wilt opvatten of juist niet moet je zelf maar weten!

  Rob

  • hermanvandendungen zegt:

   Wat je zegt … Wát moet ik dáár nou weer van denken ? :-). Als geschreven, we hebben er zelf wel veel plezier van gehad en nog, dus …

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.