Wisseloord Studios kiest Krell versterking voor nieuwe Flagship Studio

Legendarische Europese opname studio Wisseloord selecteert Krell Evolution 400e als referentie versterkers

Na een zes maanden durende evaluatieperiode van uitgebreid luisteren naar een reeks toonaangevende versterkers, heeft Wisseloord Studios vijf Krell Evolution 400e mono versterkers geselecteerd voor hun nieuwe “cutting-edge” mastering studio.

We zijn erg trots dat Wisseloord Studios onze versterkers geselecteerd heeft voor hun referentie-systeem. Om erkend te worden door een bedrijf dat zo bekend en gerespecteerd is voor geluidskwaliteit als Wisseloord, is een eer en een bewijs voor onze versterker kwaliteit”, aldus Bill McKiegan, president van Krell. McKiegan vervolgt: “Het belangrijkste van onze versterker ontwerp filosofie richt zich op het waarheidsgetrouw houden van het bronmateriaal en het vermogen om de luidsprekers maximaal te kunnen laten presteren.

Na het evalueren van een aantal andere zeer gerespecteerde versterkers, werd het meteen duidelijk dat de Krell Evolution 400e versterker onze duidelijke winnaar was.” aldus Darcy Proper, de twee keer met een Grammy bekroonde mastering engineer en Wisseloord mede-eigenaar. Proper vervolgt: “Op het moment dat wij de Krells aansloten, viel alles gewoon op zijn plaats – muzikaal detail, de imaging, de dynamiek, het hele frequentie bereik – het was er allemaal. Mijn versterker / luidsprekersysteem is het meest kritische gereedschap tijdens mijn werk. Als ik niet kan vertrouwen op wat ik hoor uit mijn luidsprekers, dan kan ik geen recht doen aan de visie van een kunstenaar met betrekking tot zijn of haar muziek. Het is heel simpel, de Krell versterking geeft onze mastering kamer de nauwkeurigheid, de muzikaliteit, de macht om het beste uit de muziek te halen.

Herman van den Dungen: “Mijn dank gaat uit naar Wisseloord voor het geschonken vertrouwen in Durob Audio BV en onze Krell producten. Voor een professionele organisatie als Wisseloord is het naast het kunnen leveren van een best geluid, ook van belang dat onmiddellijk actie genomen wordt op een moment dat het nodig is. Nazorg is dan ook een belangrijk onderdeel van het geleverde product. Durob staat al meer dan 35 jaar bekend om die uitstekende nazorg. Onze dank gaat uit naar de mensen van Rhapsody, die Wisseloord wezen op Krell als potentiële kandidaat. Hun begeleiding vanaf het eerste moment tot en met het moment van levering, is een wezenlijk aandeel gebleken in de hele selectie procedure”.

Wisseloord is momenteel full time in bedrijf, maar gelijktijdig wordt de studio volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. De officiële opening staat gepland voor maart 2012.

Wij zullen spoedig berichten over de opening van de Wisseloord Studio, over het materiaal waar ze mee werken en over de mensen die er werken en de mensen voor wie ze werken.

Zie hierbij wat foto’s van de fabricage, het vervoer en de uiteindelijke locatie van de Krell 400e mono versterkers.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Krell Industries, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.