Welcome to the Machine …. PrimaLuna DiaLogue Premium Integreated Amplifier 2012

Dát is wat een journalist, die zich normaliter met apparaten die het 10-voudige kosten, in Las Vegas tijdens de CES zei, toen hij het binnenwerk van de nieuwste PrimaLuna DiaLogue Premium Integrated Amplifier bekeek. En meteen daarop: Kan ik er naar luisteren? Dat werd dus een private luistersessie met hem en zijn collega ’s-avonds na afloop van de eerste CES dag.

De standaard grap van Kevin  -onze distributeur-  is vaak “til ‘m maar eens op”. Niet dat het gewicht een maatstaf voor geluidskwaliteit is, maar het maakt ontegenzeggelijk indruk. Zeker in dit geval. De “kleinste” van de twee, kreeg de versterker niet opgetild! We lagen in een deuk, hij ook gelukkig 🙂

De luistersessie -op de Amati futura- was niet zo heel lang, maximaal anderhalf uur denk ik, maar de een riep “flabbergasted” te zijn en de ander dacht dat hij naar een versterker van rond de 7000 US $ zat te luisteren. Nou, dan smaakt het eten er na, erg goed natuurlijk.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wat maakt deze doorontwikkeling van de geroemde PrimaLuna DiaLogue Two geïntegreerde versterker zoveel specialer? Laat ik proberen te beschrijven wat we na de bouw van het eerste prototype allemaal gedaan hebben om er van te maken wat het nu is, een voor zijn prijs en ver daarboven, onverslaanbare geïntegreerde buizenversterker. Vol van features, die ander merken niet eens hebben, vol van features die andere merken voor deze prijs gewoon niet aan willen of niet aan kunnen bieden.

In een volgende Blog wil ik de features van de nieuwe PrimaLuna DiaLogue Premium Integrated Amplifier een voor een beschrijven en toelichten.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.