The Hans Beekhuyzen Project over de M2Tech Young D/A Converter

We leerden M2Tech kennen door de HiFace asynchrone USB naar s/p-dif omzetter. Op High-End München 2008 kwam ik de directeur/oprichter, Marco Manunta, van dit kleine Italiaanse bedrijfje tegen toen hij met importeur Herman van den Dungen over de beurs liep. Marco vertelde enthousiast over drie d/a-converters waar hij aan werkte; de EVO DAC, de hier besproken Young en een model dat duidelijk hoger gepositioneerd zou worden. Beiden zouden uiteraard voorzien zijn van een asynchrone USB-ingang en maar liefst tot 32 bit/384 kHz sampling werken. Daarnaast zouden er AES/EBU, s/p-dif en Toslink ingangen zijn. Mijn interesse was gewerkt.

Het complete test verslag van Hans Beekhuyzen over de M2Tech Young D/A Converter vindt U hier:

http://thehbproject.com/nl/testen/110/0/M2Tech-Young-d/a-converter
 

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in M2Tech en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.