The Beatles… ze leven nog!

The Beatles

Voor wie het Queen Elizabeth Jubilee concert niet gezien heeft, ze leven nog! Elton John, Cliff Richard, Paul MCartney, Tom Jones, Grace Jones en meer. En ze zongen nog  … hoewel de een al meer kraakte als de ander.

Afgelopen week belandden we op het vliegveld in Liverpool en eerlijk gezegd moest ik meteen denken aan de Good Old Days die gevuld waren met discussies over Beatles (voor de meisjes) en Rolling Stones (voor dé mannen), Puch, Tomos, Kreidler, Mobylette. Hahaha wat een tijd. En al die stoere jongens op zaterdagmiddag voor de radio om te horen welk nummer van The Beatles (jaja, even stiekum geen Stones) nu weer vanuit het niets op nummer één beland was. Verbazingwekkend hoe dat ging toen. Kan me nog wel herinneren dat zoiets gebeurde met Hey Jude en in iets mindere mate met Let it be. Als je nú bedenkt dat het toch uiteindelijk gewoon Classical Music is geworden, dan is het al begrijpelijker.

The Beatles

Anyway, het vliegveld was voorzien van de naam John Lennon Airport. Dus … daar moesten we even een fotootje van maken :-). Maar er was meer … binnen. De foto’s zijn genomen met de mobiele, dus verwacht geen hoge resolutie kwaliteit, het is meer een sharen wat we daar hebben gezien.

Er zijn natuurlijk onnoemelijk veel Beatles souvenirs te koop, maar ja, wat moet je er allemaal mee en het meeste is toch net niet mooi genoeg om te willen hebben. Dus we hebben ons geweten gesust met een “collectie” buttons. Een button a day, keeps the stress away (hoop ik).

The Beatles

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op The Beatles… ze leven nog!

 1. Hoi Herman,

  Toch leuk en gezellig om te lezen van die nostalgie van o.a. de Beatles op het John Lennon Airport.
  Toen ik vanmorgen je stukje las had ik net toevallig daarvoor met de nieuwe Okki Nokki platenwasser het “White Album” van de Beatles gereinigd en weer eens gedraaid! Toch echt geweldig dat een plaat dan nog steeds zo geweldig kan klinken en zeker na een reinigingsbeurt van Okki!
  Je weet echt niet wat je dan meemaakt zonder al dat hinderlijk gekraak van al het uit de groeven gewassen stof! Nieuw antistatische binnenhoes eromheen en heerlijk genieten maar.
  Leuk dat het medium L.P. ook weer helemaal een comeback aan het maken is!
  Tja iets wat oud en nog steeds goed is heeft dan gewoon geen tijdslimiet en blijft voor altijd mooi!

  Groeten,Bert

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.