Mystère at Ibex show during the Bonn Hifi Tage

Not everybody is crazy about hifi shows. For different reasons. But it is a justified tool to introduce yourself when you are new or when your products are new to the public. Risk is that circumstances are unknown, set up time is limited and the people running the booth are already exhausted at the start of the show. Still … they do it.

Here we show a short movie of the booth of IBEX during the Bonn Hifi Tage. The movie was made by Cor Dekker of Musical Reality The Netherlands, who represents in Germany the KR amps. Thanks Cor! Product represented for us was Mystère, while other brands were EERA, Von Schweikert and Harmonic Technology.

Thanks Nicole, Thanks Michael.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Mystere, Videos en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Mystère at Ibex show during the Bonn Hifi Tage

 1. Bas zegt:

  Prachtige set om te zien, deze Mystère voor- en eindversterker. Wordt Mystere momenteel nog doorontwikkeld? Kunnen we bnnenkort nieuwe Mystere producten, of revisies van bestaande modellen verwachten?

  Persoonlijk, ik speel nu met PrimaLuna PL7’s, ben ik erg gecharmeerd van het iets rijkere penthode geluid van Mystere maar hier in Nederland zie je ze verrassend weinig.

  • administrator zegt:

   Dag Bas,

   Ja, we zijn inderdaad bezig met nieuwe Mystère modellen. Uitgangspunt hierbij is om niet die “gewone” buizen (EL34, KT88 etc) te nemen, maar wat “apartere”. Welke, dat melden we later als de prototypes gebouwd en goedgekeurd zijn.

   Het klopt dat we in Nederland harder aan onze vertegenwoordigde merken trekken dan aan onze zelf ontworpen en gebouwde merken … Ik probeer tijd te vinden om ons leven wat dat betreft te beteren.

   Met vriendelijke groet,

   Herman van den Dungen

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.