Pink Project: EEN MUZIKALE REIS DOOR DE MUZIEKGESCHIEDENIS VAN PINK FLOYD

Peter Chattelin van Chattelin Audio in ’s-Gravenhage speelt al jaren bij Pink Project. Pink Project wordt wereldwijd door kenners en recensenten gezien als een van de beste tributebands. En of deze topmusici nu in het theater staan of in een uitverkocht poptempel als Ahoy, overal zetten ze een fenomenale en levensechte imitatie neer van de befaamde shows van hun grote Engelse voorbeeld.

Een paar jaar geleden zagen we ze al een keer in Sittard en nu in Eindhoven. In het programma ‘Floyd Through The Years’ hoort u alle mijlpalen uit de rijke geschiedenis van Pink Floyd, natuurlijk weer voorzien van alle karakteristieke Pink Floyd-elementen: grootbeeldprojecties, lichteffecten en die typische quadrafonische sound. Zoals het theaterboekje schrijft: Een absolute aanrader voor elke Floydian! En dat was het. Echt een paar uur pure verwenning in een zaal vol mensen die er vol van genoten. De bandleden inclusief. Ik had ook een oude Floyd vriend van me mee genomen, waarvan ik wist dat ie niet helemaal, of beter helemaal niet tevreden was over Roger Waters in Gelredome. Hij vond Pink Project beduidend beter … Wat kan ik meer zeggen? Peter bedankt voor deze plezierige avond, mede namens mijn Geert, Michiel, Richard en Anne.

Eindhoven is voor ons (mij en Michiel) natuurlijk een thuiswedstrijd. Het Park Theater ligt op dezelfde kruising als waar we jaren DÉ HifiWinkel gerund hebben. Aan de overkant. Wat ons opviel is dat de zaal vol zat, maar dat we slechts één iemand gezien hebben waarvan we ons nog konden herinneren dat ie in de hifiwinkel kwam. Waar waren al die ons bekende Floyd liefhebbers?

Voor de Floyd liefhebbers die Pink Project graag een keert willen zien en horen, er komen nog mogelijkheden genoeg. Klik hier voor het programma. Advies: bestel de kaartjes gewoon bij het theater waar het optreden plaatsvindt. Spaart een hoop geld in vergelijk met online ticket bureaus.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Pink Project: EEN MUZIKALE REIS DOOR DE MUZIEKGESCHIEDENIS VAN PINK FLOYD

  1. jademeka zegt:

    Als groot Pink Floyd liefhebber lijkt mij dit fantastisch, wordt nu met vrienden een datum gepland voor een bezoekje volgend jaar:-) Heb het origineel meerdere malen mogen bezoeken, de laatste keer was in het Gelderdome met Roger Waters.

    • hermanvandendungen zegt:

      Goed idee Jan. Je hoeft geen jaar te wachten, er staat namelijk nog een heel rijtje optredens te wachten. Uitschieters zijn de optredens in het Omniversum begin December meen ik. Misschien dat we eens samen naar een datum kunnen kijken?

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.