D’Agostino Momentum Stereo “Endstufe” getestet … Glücks-Momentum …

Sprechen Sie Deutsch? Sprechen Sie High End Reference? Dann sprechen Sie D’Agostino Momentum Verstärker. Wir vertreten D’Agostino Momentum in BeNeLux und warten jetzt gespannt den Vorverstärker. Lesen Sie hier über den Endverstärker!

De D’Agostino Momentum Stereo Eindversterker “reist” momenteel een beetje op en neer tussen België en Nederland en zal met een week of twee zijn vaste plaats krijgen. Waar? We laten het U weten. Met een week of twee dus.

De test lezen? Klik op plaatje

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dan d'Agostino en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.