Vakmanschap Is Meesterschap …

Herinnert U zich deze advertenties nog? Het leuke van deze advertenties was dat de daar aangehaalde personen en hun vakmanschap, uitgekozen werden door de adverteerder die zijn vakmanschap om bier te maken daarmee wilde onderstrepen. Dat waren leuke en informatieve advertenties.

In ons audio wereldje gebruikt men ook vaak de term “master” van dit en “master” van dat. Maar heel vaak zijn het zogenaamde “zelfbenoemde” masters en tsja, wat moet je daar van denken?

 

En wij? Zijn wij na 37 jaar audio nog steeds geen Master van dit of dat? Nee, want een Master is iemand die de beste van het vak is, iemand die álles van het vak weet. Nou, wij weten dus echt niet alles. Maar we doen wel ons best om het beste van onszelf, en de fabrikanten die we vertegenwoordigen, te geven. Dat doen we tamelijk fanatiek en ik denk dat we daardoor toch redelijk boven “het gemiddelde kwaliteitsniveau” uit komen. Doe er uw voordeel mee, wij doen het (meestal) met plezier. Proost!

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Vakmanschap Is Meesterschap …

  1. Geweldige reclame, die elke vakman na bekwame arbeid een biertje gunt. Een van de weinige reclames die ook het merk (bier) lieten onthouden 🙂

  2. Bas zegt:

    Lang geleden heb ik op de kunstacademie nog les gehad van de man die de fotografie deed van deze Grolsch reclames. Zat goed in elkaar.
    Trouwens, nooit gedacht dat ik ooit nog eens nostalgische gevoelens zou krijgen bij het zien van Loekie de Leeuw…

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.