Hifi Solutions Amsterdam in ban van Sonus faber Venere

hifi_solutions3We hebben meer dan goede herinneringen aan Amsterdam als Hifi Stad. En dan heb ik het over al heel wat jaren geleden. Toen Harry van Dalen (nu Rhapsody) van (meen ik) Wilbert naar Pruys Hifi vertrok, gebéurde er plotseling wat in de Utrechtsestraat. Merken als Krell, Jadis, Apogee, Cello vonden er hun draai en menige super set vond zijn weg.

Via de winkel van Pruys of het “bedrijfscafé” aan de overkant (was dat “Oosterling”?) waar het bier ruimschoots vloeide, de Amsterdamse worst gretig werd verorberd en we regelmatig over de vloer kropen om de weer eens losgeschoten stifttand van Hans Hoeienbosch op de planken vloer terug te vinden. Gouden Tijden! Het was ook de tijd dat we voor de eerste keer Sonus faber, toen nog “pril”, op het netvlies kregen en korte tijd later in ons leveringsprogramma.

Hifi_Solutions2

Vele jaren later “voelen” we weer iets in ons hifi bloed borrelen als we Amsterdam horen. Hifi Solutions heeft een begin gemaakt met Sonus faber en de nieuwe Venere modellen opgenomen.

“We zijn erg verguld met onze eerste Sonus faber! Vormgeving is prachtig en de stijlvolle glazen voet maakt het af. Kastmateriaal zo mooi dat het bijna niet echt lijkt. Eerste indrukken van het geluid: een heerlijke speaker om lang naar te luisteren met stevig laag, maar niet te. Geluid/prijs verhouding nu al (moet nog langer inspelen) de beste die ik ken”.

Het leuke is dat we dat enthousiasme “voelen” voor het product en het is ook heel leuk om te mérken dat zij ons willen verrassen met hun enthousiasme. Bijvoorbeeld door de aandacht aan het product te geven die zij vinden dat het verdient.

Op www.hifi.nl verscheen zojuist een artikel “De specialist stelt samen” en onder andere de nieuwe Sonus faber Venere 1.5 is onderdeel van de voorgestelde set.

Het luidsprekerpaar, van de nieuwe Venere-lijn van Sonus Faber. De naam komt van de godin Venus, en staat gelijk aan schoonheid – zowel innerlijk als uiterlijk. De Venere 1.5 is een boekenplankspeaker met standaard, in een ‘Lyra shape’, net als de andere speakers van Venere. Deze kenmerkende vorm is vooral goed te zien aan de bovenkant; de voorkant is breed, de achterzijde smal.

De Venere 1.5 heeft een mid-woofer met een Curv cone en een silk dome 29mm tweeter. De standaard is gemaakt van gehard glas en de verstelbare voet is gemaakt uit aluminium.

“De Sonus Faber Venere 1.5 luidsprekers zijn voor ons de nieuwe standaard in deze prijsklasse. Onvoorstelbaar wat deze luidsprekers een muzikaal plezier bij je los maakt!”

Wilt U het complete verhaal lezen op hifi.nl, klik dan hier

Hifi_Solutions1

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Sonus faber en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.