Ruud Moerman van Omera in Vlaardingen over zijn Sonus faber Venere luidsprekers.

omera-logoSinds december staan de Sonus faber Venere modellen in onze winkel te spelen. De serie heeft veel bekijks. In eerste instantie door het schitterende uiterlijk. Een bijna modieuze speaker, afgewerkt in prachtig hoogglans in zowel wit als in zwart. Voor sommigen de ideale combinatie met de moderne woonkamer. Het is net of hij de bezoekers van de winkel aankijkt en zegt: “Ik ben niet alleen mooi”. Want spelen kan hij ook als de beste!

Sluit de Sonus faber Venere aan en wordt meegenomen in het werkelijk formidabele geluid dat deze speaker zo aantrekkelijk maakt. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek, pop of rock, de Sonus faber Venere geeft het allemaal even prachtig weer. Een uitgesproken dynamiek in combinatie met mooie warme bas klanken en een prachtig beeld, zorgen ervoor dat de muziek daadwerkelijk tot leven komt. Misschien heel licht gehuld als in een warme deken, maar dat maakt de luister ervaring alleen maar prettiger.

Voor € 2.550,- bent u eigenaar van een set Sonus faber Venere 2.5 en voor € 1.150,- al van een set Venere 1.5. Om heel eerlijk te zijn heb ik mij hier bijzonder over verbaasd. Beide sets presteren veel beter dan u in deze prijsklasse mag verwachten. Het blijft natuurlijk geld, maar in dit geval is er toch echt sprake van een koopje.

De Sonus faber Venere staat standaard voor u klaar om te beluisteren. Uiteraard in combinatie met een lekkere kop koffie.

Graag tot ziens bij Omera – Hifi en Streaming Media in Vlaardingen (www.omera.nl)

Ruud Moerman

sonus-faber-venere (2)

Since last december we have the Sonus faber Venere in our shop. The serie is attracting; firstly, by its fantastic look. A fashionable speaker, finished in a wonderful high gloss black or white. According to a few, a perfect combination for a very modern living room. It just as  it watches the shop’s visitors and tells them “Not only I am pretty, but I also can play very well!”

Plug your Sonus faber Venere et discover the wonderful sound that makes this speaker so attractive. It does not matter if your preference goes for classic, pop or rock, the Sonus faber Venere reproduces any style beautifully. A combination of a unbelievable dynamic with warm basses and a great stage makes the music really become to life. Maybe a little bit too warm as wrapped into a warm blanket, but it makes the music listening even more beautiful. 

For 2.550 euro, you are the owner of a set Sonus faber Venere 2.5 and for 1.150 euro of a set Sonus faber Venere 1.5. To be honest I have been bluffed. Both sets deliver much more than any speaker in their price categories. Of course, it is still money, but in this case it is a bargain.

The Sonus faber Venere are ready to be listened to. Of course, in combination with a nice cup of coffee. 

See you soon by Omera – Hifi en Streaming Media in Vlaardingen (www.omera.nl)

Ruud Moerman

Omera AudioOmera — Markt 3 — 3131 CR Vlaardingen
Tel. 010 – 7600 190 — E-mailadres: info@omera.nl

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales. Bookmark de permalink .

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.