IFA Berlijn 2013

ifa1(Héél) vroeger hadden we hier in Nederland de FIRATO. Dat was een 10 dagen (meen ik) lang durend elektronica feest, met introducties van allerlei nieuwigheden, grote TV Shows etc. Dat duurde tot het niet meer ging, niet meer op te brengen was. Vaak was er parallel aan de FIRATO ook nog eens een High-End Show, kortom er zat leven in.

In Berlijn hadden en hébben ze de IFA. Net zo iets dus, maar veel internationaler, waardoor men in tegenstelling tot onze Firato nog wel bestaansrecht heeft. Of een bezoek voor ons en voor U die dit leest interessant is, is de vraag nog maar. Zeker niet voor High End Audio en ik denk zelfs niet eens voor Audio. Voor het Kermis gevoel zal het zeker nog “plezant” zijn, voor het vergaren van de laatste digitale nieuwtjes en gadgets ook. En natuurlijk ook voor het bezoek aan de stad Berlijn zelf.

Maar goed, wij gaan niet, U gaat vermoedelijk niet, dus daarom informeren we U maar met het digitale (natuurlijk) tijdschrift dat op de IFA uitgegeven wordt. Hierbij de uitgave van de eerste dag. Klik op het plaatje en “blader” het door als U geïnteresseerd bent.

ifa

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Shows en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.