Durob Audio, Sonus faber, Audio Research en de toekomst … Deel 3

Als gisteren gesteld willen we onze kansen en die van onze dealers op verkoop maximaal houden en bieden wij consumenten daarom op per heden bestelde en geleverde Sonus faber en Audio Research producten een DUROB AUDIO FIDELITY VOUCHER aan. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leest U hier.

Deze Voucher heeft een waarde van 20% van de geadviseerde verkoopprijs van het per heden aangekochte Sonus faber of Audio Research product en kan ingewisseld worden op door Durob Audio ontworpen / geproduceerde producten. De Voucher is AAN TOONDER, maar het is wel de bedoeling dat de Voucher ingewisseld wordt bij de dealer die de uitgifte van de Voucher geïnitieerd heeft door een Sonus faber of Audio Research verkoop. Indien de dealer onverhoopt niet meer zou bestaan op het moment dat men de Voucher in zou willen wisselen, kan de consument zich wenden tot Durob Audio voor een verdere afwikkeling. De Voucher is momenteel dus te gebruiken voor PrimaLuna, Mystère en Kiseki producten. Daar komen zo spoedig mogelijk bij: Bow Technologies, Floyd, BaToRe en ons nieuwe luidspreker merk dat Sonus faber wereldwijd het vuur aan de schenen zal proberen te leggen. We maken er wat goeds, beters, mooi(er’)s van!

Afgelopen week met de Voucher een Audio Research REF5SE voorversterker in Geldrop mogen leveren (met een gratis Kiseki PurpleHeart NS van € 2775,- als invulling voor de Voucher) en een Sonus faber Olympica III Graphite in Eersel. Deze Voucher staat nog open ter inwisseling.

Mogelijk dat U informatie mist, mogelijk dat we nog aanvullingen hebben, vraag het ons en we zullen U verder informeren.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.