Durob Audio, Sonus faber, Audio Research en de toekomst … Deel 2

Een verkoopprijs-technisch rustige voortzetting van de verkoop van Sonus faber en Audio Research dus. Misschien zegt U waarom? Waarom een voortzetting? Waarom een “rustige” voortzetting?

Tot de voortzetting van levering en verkoop van Sonus faber en Audio Research is besloten vanwege onder andere:

1. De kille beëindiging van het contract zonder verdere steekhoudende motivatie;
2. Nog liggende voorraden van > 1 Miljoen Euro aan consumentenwaarde;
3. Het feit dat we het gedrag van dit soort investeerders naar de markt toe ronduit beu zijn;
brat4. Het feit dat we nu al bijna 40 jaar tot vervelens toe geconfronteerd worden met het Audiac gedrag ten aanzien van merken die we boven het maaiveld gebracht hebben.

Tot “rustige” voortzetting is besloten vanwege onder andere:

1. Het feit dat we voor onze dealers geen verdere problemen willen veroorzaken;
2. Het feit dat we collegae wereldwijd niet in problemen willen brengen;
3. Toch ook resterende “gevoelens” ten aanzien van genoemde merken.

Om onze kansen en die van onze dealers op verkoop maximaal te houden bieden wij consumenten op per heden bestelde en geleverde Sonus faber en Audio Research producten een DUROB AUDIO FIDELITY VOUCHER aan. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leest U hier morgen!

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Durob Audio, Sonus faber, Audio Research en de toekomst … Deel 2

  1. Norbert De Kimpe zegt:

    Is het waar dat U Sonus Faber en andere merken kwijt bent

    • hermanvandendungen zegt:

      Ja, (kind of) helaas … Van de andere kant, die merken gaan in handen van nieuwe eigenaren richting afgrond en wij zullen er zeker snel in slagen vervangende verbeteringen aan te bieden. Wij waren bij contract verboden PrimaLuna te ontwerpen en aan te bieden in de prijsklasse van Audio Research. Is dat geen duidelijk teken van “angst” voor PrimaLuna … Wij moesten ook bij contract andere luidspreker merken stoppen. Ze zijn bang vanwege onbekendheid met de materie waar ze geld in gestoken hebben. Eerst verkochten ze mobile telefoons, nu Sonus faber, Audio Research etc. Je voelt met je tenen dat dat niet kan slagen op termijn.

      • beheerder zegt:

        Tsjeee, wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd? Het hele merkencircus is ondertussen “tig” keer doorverkocht, de meeste merk-bepalende ontwerpers afgevoerd. Het merk Wadia is de nek omgedraaid. Audio Research afgestoten omdat dat te moeilijk was. Audio met teveel advocaten & accountants “klinkt niet”.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.