Dare To Compare

Ons bedrijf Durob Audio is inmiddels meer dan 40 jaar actief in de wereld van audio. In deze jaren hebben wij verschillende merken mogen vertegenwoordigen, wat dus ook inhoudt dat wij duizenden audio producten “letterlijk” voorbij hebben zien komen. Voordat wij een merk in ons programma opnemen en vertegenwoordigen kijken wij zeer kritisch naar de producten. Uiteraard worden de producten zeer uitvoerig beluisterd. Daarnaast “schroeven” wij de apparaten open. Onder andere omdat wij willen zien: Hoe is het product opgebouwd? Welke componenten zijn er gebruikt? Kortom: Van top tot teen bekijken wij de producten zeer kritisch.

Wij doen dit om zelf te kunnen beoordelen of het product voldoet aan onze eisen, maar daarnaast ook om te zien of alles wat de fabrikant over het product schrijft klopt! In 40 jaar hebben wij helaas moeten constateren dat er meer dan regelmatig producten voorbij komen die het niet waarmaken! Er worden door de fabrikant dingen beweerd die na controle niet waar blijken te zijn. Uitgebreid en kritisch kijken is nodig! Het uiterlijk van een product dient “aantrekkelijk” te zijn. Dit is het eerste wat U ziet. Maar net zo belangrijk is het innerlijk van een apparaat. Dit zegt namelijk HEEL VEEL over de intenties van de fabrikant en de uiteindelijke prestaties van producten.  Onze hobby en gerelateerde producten zijn FUN, maar ook kostbaar! U wilt dus waar voor uw geld! Om te “zien” waar U voor betaalt, adviseren wij U dan ook om kritisch te kijken naar de binnenkant. “DARE TO COMPARE”

U hoeft niet zoals wij,  ieder apparaat zelf open te maken en de binnenkant te bekijken. Het enige wat U hoeft te doen is “googlen” en het type model in te typen en kiezen voor afbeeldingen. Kijk daarna ook eens op de site van de fabrikant. Er zijn fabrikanten die U graag uitnodigen om de binnenkant van hun producten te laten zien. Zij hebben niets te verbergen en zijn “trots” op het door hun geleverde werk. Vaak is daar jaren research en development aan vooraf gegaan.

Een van de bedrijven die zo te werkt gaat is Audia Flight. Het is een kleine Italiaanse  audio-firma, gespecialiseerd in kwaliteitsaudio. De apparatuur die ze ontwikkelen is altijd prachtig en zeer degelijk gebouwd en is de ideale combinatie tussen een schitterend (bijna  gebeeldhouwd) uiterlijk en een geluidskwaliteit zonder compromissen en dat voor een alleszins redelijke prijs. Het klankkarakter is heel natuurlijk, open, levendig en verfijnd. Dit geldt zowel voor hun instapmodellen (Flight Three S) als voor de absolute top: De Strumento-serie.

Onlangs hebben wij een Strumento 4 Poweramplifier opengemaakt. Zoals wij bovenstaand schrijven is deze versterker van zowel binnen als buiten zeer degelijk (op)gebouwd! Dit geldt uiteraard voor de top versterkers, maar ook voor de Three S Integrated Amplifier.

Van de binnenkant hebben wij enkele foto’s gemaakt die wij graag met U willen delen. Wij dagen U uit om eens te vergelijken met andere merken in dezelfde prijsklasse en zelfs ver daar boven.

Audia Flight heeft niet de behoefte om zoals veel andere merken ( zelf ) te “schreeuwen” ( marketing ). Zij kiezen ervoor om producten te ontwerpen die de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding hebben. Audia Flight kiest er niet voor om in ieder magazine te adverteren. Zij laten hun “werk” het liefst door de klant beoordelen. Zowel van “binnen” als buiten!

Wij nodigen U graag uit om eens de website van Audia Flight te bezoeken. Hier vindt u alle relevante informatie over de producten. Op dit moment kunt U de producten van Audia Flight beluisteren bij DÉ HifiWinkel Beek – Ubbergen ( nabij Nijmegen ). Mogelijk dat er op termijn meer dealers de kwaliteit en de relatief gunstige prijs van Audia ontdekken.

Neem voor meer informatie en voor het inplannen van een luisterafspraak contact op Rob Wilms van DÉ HifiWinkel. Tel: +31 (0)24 684 20 91. Email: hifiwinkelbeek@gmail.com

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

 

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

 

 

 

 

 

 

 

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audia Flight, Dealers - Revendeurs, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.