Audia Flight Three S Integrated Amplifier

Eerder deze week hebben wij U geïnformeerd over het bedrijf Audia Flight. Heeft U de blog gemist? Dan kunt U hem HIER teruglezen.  De reacties die wij hebben mogen ontvangen waren zeer enthousiast.

Verschillende mensen hebben ons benaderd voor meer informatie over de producten van Audia Flight.

In de blog “ Dare To  Compare ” hebben wij foto’s gedeeld die wij hadden gemaakt van de Audia Flight Strumento 4 Poweramplifier. De Strumento serie is de TOP-lijn van Audia Flight.

In de blog heeft U kunnen lezen dat het “vakmanschap” van Audia Flight niet alleen terug te vinden in de Strumento serie, maar ook in de onlangs uitgebrachte FLS1 voorversterker en FLS4 eindversterker.

Ook het zogeten “instapmodel” van Audia Flight, de Flight Three S,  is van een uitzonderlijke kwaliteit. Zowel het uiterlijk als ook het innerlijk van de Three S straalt kwaliteit uit! Volledig voorzien van alle kenmerken van Audia Flight.  Zowel bouwkundig als klankmatig.

De Audia Flight Three S is een zeer veelzijdige geïntegreerde versterker. Veelzijdig omdat U als klant de mogelijkheid heeft om de versterker zelf samen te stellen. Standaard is de Flight Three S voorzien van een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker. Daarnaast is het mogelijk om de versterker uit te breiden met een phonoboard (mm en mc) en met een 24 bits 192 khz digitaal board.

“You will never feel short changed as far as sound quality goes. It’s easily the best integrated amplifier I’ve heard in my system.” Mark Gusew – StereoNET

StereoNET Australie heeft enige tijd geleden de Audia Flight Three S getest en het verslag op hun website gepubliceerd. Lees de volledige middels de volgende link: https://www.stereo.net.au/news/audia-flight-three-s-integrated-amplifier

Bezoek ook de website van Audia Flight voor meer informatie over de Flight Three S Integrated Amplifier. Op de website ziet U ook hoe fraai de Three S intern is opgebouwd! Link: http://www.audia.it/products/fl_three_s-3/integrated_amplifiers-1/fl_three_s-2.html

De Audia Flight Three S is verkrijgbaar vanaf € 2.820,- Op dit moment kunt U de Flight Three S en andere producten van Audia Flight beluisteren bij De Hifiwinkel Beek – Ubbergen.

Tel: +31 (0)24 684 20 91. Email: hifiwinkelbeek@gmail.com

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

foto van Dé Hifistudio.

 

 

 

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audia Flight, Dealers - Revendeurs, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.