Franco Serblin luidsprekers!

Franco Serblin was de oprichter, ontwerper, eigenaar (later samen met zijn schoonzoon Césare Bevilacqua) van Sonus faber.

Het eerste opvallende Sonus faber ontwerp van zijn hand was The Snail. Een compleet nieuw concept voor die tijd, een alles-in-een systeem volledig in massief hout.

Na verkoop van zijn bedrijf Sonus faber aan een groep investeerders, kroop het bloed toch weer waar het niet gaan kon … En al snel was Franco weer volop bezig met het ontwerpen van diverse audio producten. Het resultaat was een drietal bijzondere projecten, die hij in handen heeft gegeven van zijn schoonzoon Massimiliano, die onder licensie van de Serblin familie deze projecten in zeer gelimiteerde aantallen produceert. Zijn bedrijf heet LABORATORIUM en dat beschrijft in één woord wat U mag verwachten van deze producten. Franco Serblin‘s producten worden vervaardigd door LABORATORIUM in Vicenza – Italie.

Wij zijn zeer verheugd om U te kunnen melden dat Rhapsody in Hilversum heeft besloten om de “meesterwerken” van Franco Serblin in hun winkel te vertegenwoordigen. Al tientallen jaren is Rhapsody één van de meest toonaangevende winkels in onze branche. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Bij Rhapsody kunnen liefhebbers terecht voor een breed scala aan gerenomeerde merken. Hierbij moet U onder andere denken aan: Spectral, Aurender, McIntosh, Audio Research, TAD, TechDas, Naim, Sonus faber, PrimaLuna, Magico, KISEKI, en meer. 

Nu zijn daar ook de luidsprekers van Franco Serblin aan toegevoegd. De heren van Rhapsody lichten hun keuze als volgt toe: 

“Wij vinden dat Franco Serblin een van de belangrijkste en meest innovatieve ontwerpers was die onze audio branche voortgebracht heeft.  Zijn luidspreker design ontwerpen zijn nog steeds van grote klasse. Franco Serblin was super creatief en bleef niet hangen in één concept en dát maakte hem een meer dan bijzondere ontwerper. Ook zijn laatste ontwerpen, van voor zijn overlijden, zijn werkelijk tijdloos te noemen. Gebouwd als een “Steinway“ om een leven lang naar te luisteren. We hoorden de Ktêma onlangs opnieuw en waren wederom verbaasd van het eenzame hoge niveau!

Franco Serblin Ktêma

De Franco Serblin Ktêma luidspreker is vanaf heden te beluisteren bij Rhapsody. Naast de Ktêma, kunt U bij Rhapsody ook terecht voor de onlangs geïntroduceerde Franco Serblin Accordo Essence luidspreker. De Accordo Essence ( vloerstaander ) is de grote broer van de wereldwijd geprezen Accordo monitor luidspreker.

Franco Serblin Accordo Essence

Voor meer informatie over de luidsprekers van Franco Serblin en voor het inplannen van een luister sessie kunt U contact opnemen met de heren van Rhapsody via telefoonnummer: +31 35 628 46 44 of via email: info@rhapsody.nl

Via de volgende link kunt U de website van Rhapsody bezoeken: https://rhapsody.nl/

Neem ook eens kijkje op de vernieuwde website van Franco Serblin via de volgende link: https://www.francoserblin.it/en

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Franco Serblin, PrimaLuna en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.