De Franco Serblin Ktêma luidspreker is nu te beluisteren bij Hans Audio in Hoorn!

Hans Audio in Hoorn is al enige tijd dealer van Franco Serblin. Bij Hans Audio kon U al terecht voor het beluisteren van de Franco Serblin Accordo monitor luidspreker en zijn grote broer, de Accordo Essence. Daar is nu ook de Franco Serblin Ktêma bijgekomen. Hans zegt het volgende over de Ktêma.

“Na het feest van het uitpakken en plaatsen hebben wij de Ktêma’s eerst even een aantal dagen full-time laten inspelen, maar eigenlijk was direct al hoorbaar wat deze uiterst fraai vormgegeven en afgewerkte luidspreker in huis heeft.

Na deze ongeduldige periode gingen wij er wat beter voor zitten en kwamen wij al snel tot de conclusie dat je eigenlijk niets meer nodig hebt om optimaal van muziek te kunnen genieten. De luidsprekers verdwijnen in het klankbeeld en zetten een groot muzikaal beeld neer. De Ktêma’s zelf zien er uit als een hoogwaardig afgewerkt muziekinstrument en zijn echt een meubelstuk in elk interieur. Absoluut blij mee!”

Naast de luidsprekers van Franco Serblin kunt U bij Hans Audio onder andere ook terecht voor een breed scala aan andere gerenomeerde merken zoals: Accuphase, Audio Analogue, PrimaLuna, Aurender, Martin Logan, Mark Levinson, Transrotor, Monitor Audio, Thorens en meer!

Voor meer informatie over de Franco Serblin luidsprekers en voor het inplannen van een luister sessie kunt U contact opnemen met het team van Hans Audio.

Stationsweg 6-7 (naast de ING bank, bij het busstation)
1621HZ Hoorn
Telefoonnummer: 0229-756950
E-mailadres: info@hansaudio.nl

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Franco Serblin en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.