Tone Audio komt met een Audio Research Trio… — Tone Audio va publier un Trio Audio Research…

Tone Audio is druk bezig met een verhaal over de 3 phonostages van Audio Research. Wat heeft de een wat de ander niet heeft? De PH8 komt duidelijk heel dicht bij de REF Phono 2, wat het afgelopen jaar  als een Tone Audio referentie heeft gefungeerd. Tone Audio wil geen traditioneel testbericht schrijven, maar ze willen een compleet vergelijkend verhaal brengen, waarin ze duidelijk maken wat je krijgt als je van de ene phonostage van Audio Research naar het volgende model gaat. Dus een goeie manier om uit te vinden wat je mag verwachten van een PH6, een PH8 en een REF Phono 2.

Tone Audio va publier un test sur les 3 étages phono d’Audio Research. Quelle est la différence entre eux ? Le PH8 est très proche du REF Phono 2, qui d’ailleurs a été nommé comme une référence par Tone Audio. Tone Audio ne veut pas écrire de test traditionnel, mais ils veulent écrire une comparaison complète où on pourra vraiment comprendre ce que l’on obtient lorsqu’on passe d’un étage phono d’Audio Research à un autre. En conclusion, une bonne façon pour savoir qu’attendre d’un PH6, d’un PH8 et d’un REF Phono 2.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.