Luxemburg? Daar ben ik zo… — Le Luxembourg ? Pas de problème, j’y suis tout de suite..

Terwijl wij nog op één oor liggen, is Richard al onderweg naar Audio Concept met een volle bus Audio Research en Sonus faber. Op het moment dat ik in het magazijn kantoor aankom en de email box open, rollen de foto’s van een volle Audio Concept winkel al over het scherm. En als ik bel om te controleren of alles goed gegaan is, is Richard alweer bijna terug in Nederland, heeft Manu al Audio Research uitgepakt en aangesloten, en zijn de eerste appelbollen al achter slokdarm en slot en grendel verdwenen. Het kan snel gaan.

Van de vannacht gebakken appelbollen zijn er gelukkig 4 over en die gaan we dadelijk eens lekker met een kop koffie wegwerken tijdens het bezoek van Kees Jan “Longhair” van art’s Excellence. De bijgesloten foto’s zijn van de hand van Manu van Audio Concept en hij gaf als commentaar bij de eerste 2 foto’s: These are beautiful pictures. We are very happy with these products. Bij de 2 “persoonlijke” plaatjes schreef hij: And now two pictures with two beautiful guys. Commentaar uit Nederland: Oh .. the ones BEHIND the cartons!

De zojuist geleverde Sonus faber en Audio Research apparatuur zal allemaal te zien zijn tijdens de Luxemburgse High End Show op 19 en 20 november in de Abdij van Neumünster. Meer informatie later op deze blog.

Deze diashow vereist JavaScript.

Alors que nous dormons encore sur nos deux oreilles, Richard est déjà sur la route avec un camion rempli d’Audio Research et de Sonus faber. Lorsque j’arrive au bureau de notre entrepôt, j’ouvre ma boite à emails et les photos du magasin Audio Concept apparaissent sur mon écran. Alors j’appelle pour demander si tout s’est bien passé, mais Richard est déjà à la frontière hollandais, Manu a déjà déballé et branché tous les Audio Research et les premiers beignets de pommes ont déjà été ingurgités. Comme quoi tout peut se passer rapidement.

Il me reste heureusement 4 beignets de la dernière fournée de hier soir et je les garde pour les partager avec Kees Jan “Longhair” d’art’s Excellence qui vient prendre un café cet après midi. Les photos ont été prises par Manu d’Audio Concept et il nous les a envoyé avec le commentaire suivant “Ce sont des photos magnifiques, nous sommes très heureux avec ces produits.” ; pour les photos plus personnelles “et maintenant deux photos de deux gars superbes.” Commentaires des Pays-bas “Oh ceux DERRIÈRE les cartons!

Les produits Sonus faber et Audio Research qui viennent d’être livrés, seront exposés pendant le Show de la Haute-Fidélité du Luxembourg du 19 et 20 novembre à l’Abbaye de Neumünster. Nous vous donnerons plus de détails dans un prochain message.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Cd spelers - Lecteurs cd, Dealers - Revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.