En wat doe je nou de hele dag in Nederland? — Mais que fais tu toute la journée aux Pays-Bas ?

Och … In Nederland … Als de wekker afloopt in ieder geval nog een keer omdraaien (ik zet ‘m express te vroeg) en langzaam aan wakker worden. Als het moment daar is, eruit, muziek aan, koffie machine aan, even kijken of er alarmerende emails binnengekomen zijn of andere emails die dringend antwoord behoeven. De rode besjes voorbereiden, kopje koffie en een cracker erbij en dan nog eens de binnengekomen emails langs. Twee boterhammen voorbereiden voor de rest van de dag, douche of bad nemen, hond uit laten, spullen verzamelen en dan naar ons kantoor en magazijn in Vught.

In Vught installeren in het kantoortje van het magazijn als alternatief van het kantoor boven. Magazijn en werkplaats zijn nou eenmaal dichterbij mijn “werk”elijkheid van alle dag. Eerst kijken en aanhoren of er bijzondere dingen aan de hand zijn met betrekking tot uit te voeren reparaties, of de bestelde spullen klaar staan en de administratie eromheen gedaan is, en bepalen wat verstuurd en wat weggebracht wordt. Het merendeel wordt door ons eigen vervoer verzorgd zodat we weten dat het met een zorgvuldige behandeling bij de dealer komt. Wat is er verder gepland binnen te komen. En dan natuurlijk alle afwijkingen ten aanzien wat gepland was … De dag wordt verder gevuld met het bijspringen waar nodig (en soms waar niet nodig), telefoontjes, emails. Het is 6 uur voor je het weet. Meestal blijf ik nog wat hangen, zodat liggende dingen afgewerkt worden. Een alternatief van genoemde werkzaamheden is een of meer bezoeken aan dealers waar we mee werken. Meestal in combinatie met aflevering van bestelde spullen. Om een uur of 7 naar huis, eten, hond uit laten en dan in de meeste gevallen een muziekje op en weer emails beantwoorden. Tussendoor hier en daar het nieuws en audionieuws op de diverse websites bekijken. Soms afdwalen naar een site met iets wat me op dat moment interesseert of bezighoudt. YouTube zit er nogal eens een keer bij. En ja, ook als ik een plotseling idee krijg, iets voor de Blog schrijven. En wat doe je als je vanuit Frankrijk werkt?

Et bien… aux Pays-Bas… lorsque le réveil sonne, tout d’abord je me tourne dans l’autre sens dans le lit (c’est la raison pour laquelle il sonne toujours plus tôt que nécessaire) et je me réveille tout doucement. Et lorsque le moment vient… tout d’abord la musique, suivie de la machine à café, réactions aux emails les plus pressés. Ensuite la préparation de mon petit déjeuner avec fruits rouges au menu et un cracker et tout ceci devant l’ordi et toujours des emails. Je prépare mes deux sandwichs pour le reste de la journée, direction la douche, je sors le chien et ensuite départ pour le bureau et le magasin à Vught.

A Vught, je m’installe dans le bureau du magasin ou dans le bureau à l’étage. Le magasin et le service réparation sont mes réalités de la journée. Tout d’abord, discuter avec mes employés pour savoir s’il y a quelque chose de spécial en cours,  inspection des réparations en cours ou au planning, contrôle des départs de marchandises et l’administration, décision des envois par transporteur ou par notre propre coursier. La plupart est d’ailleurs par notre propre service ainsi nous sommes sûrs d’offrir le meilleur service au revendeur. Contrôle des réceptions de marchandises et bien entendu résolution de tous les problèmes inattendus…

La journée bien entendu est complétée par des téléphones, emails nécessaires (ou quelquefois aussi non nécessaires). Il est 6 heures avant que vous le sachiez. La plupart du temps je reste au bureau pour finir tout ce qui traîne. Lorsque je ne suis pas au bureau, je vais chez mes revendeurs, la plupart du temps je combine avec une livraison de marchandises. J’essaie de rentrer vers 7 heures à la maison, manger, sortir le chien. La musique est souvent en train de jouer et je continue mes emails. Entre-temps un coup d’oeil au nouvelles et nouvelles audio de plusieurs sites. Quelquefois je passe du temps sur un site internet car le sujet m’intéresse. Un peu de YouTube et puis oui, soudain une idée, si j’écrivais un article pour le Blog… Mais que fais tu toute la journée en France ?

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.