Welkom op het Music en Wine degustatie event — Bienvenue à une dégustation Musique et Vin

Een passie voor muziek, een passie voor wijn. Dat is hetgeen wat Francis en Kevin heeft samengebracht. Die éné vinyl, die éné song, die éné fles wijn. Dat was dan ook de start van dit unieke project.

De producten die we presenteren zijn ontstaan bij gepassioneerde mensen, de fabrikanten, de wijnboeren. Zij steken al hun energie, kennis, middelen in “het” product. Om het “beste” van het “beste” te produceren. Grensverleggend.

Wij zijn door deze gedreven mensen begeesterd, geïnspireerd, bezield. Deze creaties willen wij graag met U delen.

Kom genieten van de Sonus faber Amati futura klanken aangestuurd met Audio Research electronica en een heerlijk Italiaanse wijntje aan de lippen. Verwen al je zintuigen … Zien, horen, voelen, ruiken, proeven…

Van ganser harte welkom,

Francis en Kevin.

Une passion pour la musique, une passion pour le vin. Il n’en fallait pas plus pour rapprocher Francis et Kevin. Un disque noir, une chanson, une bouteille de vin sont la motivation de ce projet unique.

Les produits présentés sont le résultat de personnes passionnés : les fabricants et les producteurs de vin. Ils investissent toutes leurs énergies, leurs connaissances et leurs moyens dans “le” produit afin de produire le “meilleur”du “meilleur”. Révolutionnaire.

Nous sommes enthousiasmés, inspirés, animés par ces personnes super motivées. Et nous voulons vous présenter ces créations.

Venez apprécier la sonorité d’une Sonus faber Amati futura menée par une électronique Audio Research tout en buvant un merveilleux vin italien. Tous vos sens seront en éveil… voir, écouter, sentir, toucher, goûter…

Bienvenue de tout coeur

Francis et Kevin

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Cd spelers - Lecteurs cd, Dealers - Revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.