Audio Research

Vlak voor de jaarwisseling vraag Audio Research nationaal en internationaal nog gauw even onze aandacht.

ARC REF5 SE. De nieuwste versie van deze voorversterker is net uit, het eerste exemplaar is 15 december al geland in Zevenbergen bij art’s Excellence:

“Vandaag binnen gekomen: de Audio Research Reference 5 SE! We hebben er al stiekem eventjes naar geluisterd. Wat een ‘juweel’ van een voorversterker. Nieuw uit de doos speelt deze voorversterker zeer overtuigend. Hij is klankrijk, ongelooflijk gedetailleerd zonder kritisch te zijn, dynamisch en mechanisch ‘muisstil’. Audio Research adviseert om deze voorversterker 600 uur in te spelen. Wat we nog meer kunnen verwachten? Geen idee… het blijft wel spannend.”

Foto’s REF5SE -met dank aan art’s Excellence die de fabrikant vóór was wat dit betreft-

Deze slideshow vereist JavaScript.

art’s Excellence — Looierij 11 — 4762 AM Zevenbergen

T   +31 168 335 180 — T   +31 174 610 090 — info@artsexcellence.nl

ARC REF250. Waren deze Reference mono eindversterkers onlangs al bij Rhapsody te beluisteren dankzij de welwillende medewerking van Technology Factory in Antwerpen waar deze versterkers een permanent “thuis” hebben gevonden, nu is ook Nederland verblijd met een permanente aanwezigheid van deze krachtpatsers. Zojuist binnengekomen bij in Den Haag bij Chattelin Audio:

“Eens in de zoveel jaar verschijnt er een product op de High-End audio markt wat net even meer de inmiddels zwaar getrainde sensoren activeert, dan normaliter al het geval is. Bij deze ARC 250 mono’s was en is dat duidelijk het geval!  Ik denk wel te mogen zeggen, dat deze nieuwe versterkers op dit moment “killers” in en zelfs een stuk boven hun prijsrange zijn. We zijn ze aan het indraaien op dit moment, maar hebben nu al ruim voldoende bevestiging van het bovenstaande, laat staan als ze ingespeeld zijn! Erg fraai, zeg maar gerust héél erg fraai!”

Chattelin Audio — Anna Paulownastraat 58 — 2518 BG Den Haag

t +31 70 363 20 50 — m +31 6 230 605 14 — info@chattelin.nl

ARC REF750. Om in eindejaarstermen te blijven: Als klap op de vuurpijl kondigt Audio Research haar nieuwe topmodel mono eindversterkers aan, de REF750. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Juste avant la nouvelle année, Audio Research nous offre son dernier cadeau de fin d’année: le ARC REF5SE. La nouvelle version de ce préamplificateur vient de sortir, le premier exemplaire est déjà arrivé chez art’s Excellence à Zevenbergen.

“L’Audio Research Reference 5SE est arrivé aujourd’hui ! Nous l’avons déjà en secret un peu écouté. Qu’un bijou, ce préamplificateur. Juste sorti de sa boite, il est déjà convaincant. Riche en son, extrêmement détaillé mais sans être critique, dynamique et mécaniquement silencieux. Audio Research nous recommande de le roder pendant 600 heures. Qu’est ce qui nous attend ? Aucune idée.. cela reste passionnant.”

Photos du REF5SE -nos remerciements à art’s Excellence qui a ete plus rapide que le fabricant pour nous les fournir.

Deze slideshow vereist JavaScript.

art’s Excellence — Looierij 11 — 4762 AM Zevenbergen

T   +31 168 335 180 — T   +31 174 610 090 — info@artsexcellence.nl

ARC REF250. Ces amplificateur de puissance Reference ont pu être écouté il y a quelques semaines chez Rhapsody grâce au sympathique prêt de Technology Factory d’Anvers où ils “résident” de façon permanente. Mais maintenant ces puissants amplis ont aussi une “résidence” permanente en Hollande, ils viennent d’arriver chez Chattelin Audio à La Haye.

“Une fois tous les 20 ans apparaît un produit de la Haute-Fidélité qui active plus que normalement tous nos sens déjà extrêmement entraînés. Les monos ARC 250 font partie de ces produits ! Je pense pouvoir dire que ces nouveaux amplificateurs sont des “tueurs” dans leur gamme de prix et même plus. Nous sommes encore en train de les roder actuellement, mais nous pouvons déjà confirmer cette déclaration, même si quelques heures de rodage supplémentaires sont encore nécessaires. Très agréable, même disons très très agréable !”

Chattelin Audio — Anna Paulownastraat 58 — 2518 BG Den Haag

t +31 70 363 20 50 — m +31 6 230 605 14 — info@chattelin.nl

ARC REF750. Pour terminer l’année en beauté, Audio Research annonce les nouveaux amplificateurs mono REF750, modèle haut de gamme. Plus d’informations dans quelques jours.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.