ISE 2012 en het Laatste Avondmaal

Als U deze blog volgt, weet U dat we afgelopen week intensief de ISE bezocht hebben. Op de laatste dag liep ik nog een “vergeten” hal door en bij een scherm fabrikant zag ik een groot scherm dat ook als schilderij dienst kon doen.

In dit geval van “Het laatste Avondmaal”.  Een versie met diverse bekende artiesten, maar niet door Michel Achard, die ik hier eerder heb laten zien. Deze op de ISE was ook beduidend minder mooi en minder lollig. Ik sprak de jongen aan die erbij stond om een foto te maken en vertelde hem over de versie van Michel Achard. Het was leuk om te horen dat deze Fin, die versie al kende en daarom juist ook een foto van deze wilde hebben.

Toen ik later thuis kwam bedacht ik me dat er misschien wel meer leuke versies van Het Laatste Avondmaal te vinden waren op het web. En ja hoor. Heel wat verschillende exemplaren. Ze hebben niet allemaal met audio of muziek te maken, maar ik heb er toch een aantal gevonden. Misschien dat er iemand onder onze bezoekers is die het leuk vindt om er naar te kijken, dus waarom zou ik de resultaten van dat zoekwerk voor mezelf houden. Hierbij dus … en er zijn er vast nog veel meer te vinden …

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.