PrimaLuna en Master bijten spits af bij Rhapsody in de Dutch Master reeks

Een dag vol met Hollandse glorie en dan wel te beginnen met PrimaLuna. Dit Nederlandse merk wordt wereldwijd in elk tijdschrift beoordeeld als top en eigenlijk niet verslaanbaar in zijn prijsklasse. Onlangs nog heeft Absolute Sound weer een aantal PrimaLuna’s uitverkoren tot beste product van het jaar. De nieuwe lijn ProLogue Classic en ProLogue Premium staan al weer enige maanden in ons pand. Wij zijn totaal verrast door de indrukwekkende klankkwaliteit en als we dan kijken wat deze beauty’s kosten dan kunnen we alleen maar zeggen; wie in deze prijsklasse iets zoekt, kan hier toch echt niet onderuit.

PrimaLuna biedt meer mogelijkheden dan welk buizenmerk ook op deze aardbol en dat laten we graag deze dag aan u zien hoe dat werkt. Ook zullen wij deze dag de nieuwe DiaLogue Premium geïntegreerde versterker presenteren.

Zo kondigt Rhapsody de show met PrimaLuna en Master aan. Wij zijn zeer vereerd natuurlijk en hopen dat een ieder die interesse heeft ons te volgen aanwezig zal kunnen zijn. Ik inclusief. Het weer lijkt weer in temperatuur en aardigheid te kelderen, dus de terrasjes kunnen weer even verlaten worden.

In de vooraankondiging wordt de DiaLogue Premium Integrated Amplifier genoemd. In dit blog is daar al ruim aandacht aan geschonken. Heeft U dat gemist … “blader terug”. We zullen ook zorgen dat de nieuwe ProLogue Premium CD Player aanwezig is, de laatste nieuwe van de ProLogue Premium range. Zal net als de DiaLogue Premium Integrated Amplifier eind mei, begin juni leverbaar zijn.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De speler heeft natuurlijk de looks van de andere ProLogue Premium apparaten en daarmee de mooi ronde, open buizenkap die tegelijkertijd bescherming en vol aanzicht biedt. Het loopwerk en de laserunit in deze serie is aangepast. Niet omdat we ontevreden waren met de Sony uit de PL8 / Classic CD Player, maar simpelweg omdat die niet meer geproduceerd worden. Het moederboard van de nieuwe cd speler is op diverse punten gewijzigd en we hebben er ons voordeel mee kunnen doen dat we meer fysieke ruimte beschikbaar hebben. Plaatsing van sommige componenten kon daardoor verbeterd worden, afscherming geoptimaliseerd, waardoor de speler nog stiller is geworden (en de PL8 en de Classic waren al stil, zeker als je bedenkt dat dit een BUIZEN apparaat is), we hebben 2 buizenklokken kunnen toepassen in plaats van één, én we hebben de ruimte gebruikt om een USB board te installeren. We maken gebruik van een OEM versie van het inmiddels wel beroemde hiFace board van M2Tech. Misschien wordt er gespeeld met de ProLogue Premium CD Player, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat U het apparaat kunt bezichtigen. Ik wens U een aangename invulling van de zaterdagmiddag bij Rhapsody in Hilversum.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, PrimaLuna, Shows en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.