De door u opgevraagde dienst is op dit moment niet beschikbaar…

De door u opgevraagde dienst is op dit moment niet beschikbaar, probeer het later nog eens.

The requested service is not available at this moment, please try again later.

Le service demandé n’est pas disponible en ce moment, merci de bien vouloir nous contacter plus tard.
 

Die boodschap kreeg ik toen ik online even wilde kijken of door de haperend service om een kaartje online te kopen voor High End München, mijn betaling, 1 keer, twee keer of misschien helemaal niet bij VISA was afgeschreven. Tel alle tijd eens op voor U online een ticket heeft bemachtigd. Vooruitgang? Niet altijd.

Vorige week heb ik via Vodafone veel nieuwe vrienden gemaakt. “Jan, kun jij als je thuis komt meteen de kinderen bij de buren ophalen?” “Uh, ik ben Jan niet”. En de Vodafone hoorn aan de andere kant werd er opgeflikgooid. En zo heb ik zeker nog een stuk of 5 andere mensen aan de lijn gehad, die mijn nummer NIET gekozen hadden en mij toch aan de lijn kregen. Mijn vriendin vraag tijdens het eten sikkeneurig wat dat te betekenen heeft, als er bij haar een 1 jaar oude sms binnen komt, van mij afkomstig, met de tekst “Gemist, ik zat ook al in bad”. “Was die voor mij bedoeld?” Vodafone … bedankt.

Op het vliegveld in Hong Kong in een paar tussenuurtjes lekker nog wat documenten bewerken. Die staan lekker hoog en droog opgeslagen “in de wolken”. Nou vandaag niet. Blijkbaar werkt het niet als we eens mogen genieten van een vlekkeloze, heldere, blauwe lucht, want ik kan de Cloud niet vinden en dus ook mijn documenten niet. Gelukkig had ik een kopie op een van mijn USB stickies staan.

En dan ga ik nu een pleidooi houden om alle platen, cd’s, hd files te ruimen en voortaan te vertrouwen op al “het goede van boven”. Ik zal er kort over zijn, iedereen mag er van mij anders over denken, maar doe die platen NIET weg, de cd’s evenmin en back-up  de back-up minimaal één keer.

Er komt een dag, let op mijn woorden, dat een hele hoop mensen (en dan niet alleen toevallig Vodafone abonnees) denken “shit, had ik dat en dat van vroeger toch maar bewaard”. Of “was het allemaal maar net iets minder geautomatiseerd”. Probeer eens iemand (dat is een MENS) te bereiken bij een energie bedrijf, een provider of welke GROOTheid dan ook. Het lukt je nauwelijks, nooit snel en bijna altijd moet je per minuut een soms flinke bijdrage betalen omdat zij (zeggen dat ze) er niet zijn. En van dat laatste geloof ik dus ook niks van, want die pauzes zijn er gegarandeerd in geautomatiseerd!

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De door u opgevraagde dienst is op dit moment niet beschikbaar…

    • hermanvandendungen zegt:

      Ivan … Ik heb het filmpje bekeken. Met tranen op mijn wangen en zo hardop lachend dat Dominique een paar keer vroeg wat er aan de hand was. HILARIOUS!! Ik ga haar vragen het filmpje achteraf nog te verwerken in mijn verhaaltje van boven. Bedankt! Mijn dag kan niet meer kapot, tenmzij de tandarts assistente vanmiddag nog steeds boos is omdat ik de afspraak van vanmorgen vergeten ben. “Heeft U pijn boven? Druk op één. Heeft U pijn links? Druk op twéé. Heeft U pijn onder? Momentje, ik ben zo terug … :-)”.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.