Mobistar, oh Mobistar, ah ah ah,you think you are a Mobi-Mobistar, oh Mobistar, ah ah ah,you think you are a Mobi-Star ah ah ah

Mijn blog van deze morgen heeft volgens de statistieken en “de sterretjes” nogal wat lezers “geraakt”. Ivan uit Antwerpen stuurde een reactie met een link naar YouTube waar ik zeker naar zou moeten kijken. Nou, dat heb ik gedaan.

Ivan … Ik heb het filmpje bekeken. Met tranen op mijn wangen en zo hardop lachend dat Dominique een paar keer vroeg wat er aan de hand was. HILARIOUS!! Ik ga haar vragen het filmpje achteraf nog te verwerken in mijn verhaaltje van boven. Bedankt! Mijn dag kan niet meer kapot, ten zij de tandarts assistente vanmiddag nog steeds boos is omdat ik de afspraak van vanmorgen vergeten ben. “Heeft U pijn boven? Druk op één. Heeft U pijn links? Druk op twéé. Heeft U pijn onder? Momentje, ik ben zo terug … ”.

Reden genoeg om niet -zoals ik schreef- de blog aan te passen, nee reden genoeg om snel een nieuwe blog te maken en te plaatsen inclusief het bedoelde filmpje. Je kunt er met een gerust hart een deel van uw lunch- of thee pauze aan besteden! Veel plezier. Ook bij MobiStar!

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Mobistar, oh Mobistar, ah ah ah,you think you are a Mobi-Mobistar, oh Mobistar, ah ah ah,you think you are a Mobi-Star ah ah ah

  1. administrator zegt:

    This is so funny… thanks Ivan

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.