Werner Ero, free lance audio journalist, over Sonus faber Venere

wernereroWerner Ero geeft na Onno Kiviet, zijn eerste indrukken hier onder weer. Inmiddels hebben beide modellen geruime tijd bij Werner gestaan en is een zeer complete test geschreven. Dat testverslag zal morgen hier gepubliceerd worden. Nu zijn eerste indrukken:

Werner Ero, gives after Onno Kiviet, his first reactions. Werner has both models already for quite long and he has written a very complete test, that will be published tomorrow. But now its first reaction:

Werner Ero, free lance audio journalist: Het merk Sonus faber heeft de laatste jaren een zeer sterke ontwikkeling doorgemaakt. Waar de eerste modellen nog een mooi, maar ook ietwat romantisch geluid verpakten in ware ambachtelijk vervaardigde behuizingen, weten de huidige Aïda en nu zeker ook de Venere serie, zowel de vormgeving als de geluidskwaliteit bijna tot een nieuwe kunstvorm te verheffen.

Mijn eerste bijzonder positieve indruk van de Venere serie is ontstaan tijdens een begin september gehouden Sonus faber show bij Rhapsody. Nu ik ze inmiddels zelf in mijn luisterruimte heb staan, is die eerst ontstane vérwondering al heel snel omslagen naar pure béwondering. Ik heb namelijk nog nooit luidsprekers in mijn luisterruimte gehad, die zo’n uitgewogen palet van kwaliteit wisten te bieden, voor zo relatief weinig geld. Het mooiste van dit alles vind ik misschien nog wel, dat zowel prijsstelling, als vormgeving, als geluidskwaliteit zo’n prachtig sluitend geheel weten te vormen. Kortom een baanbrekende productserie, die de trend zal zetten voor de nabije toekomst.

Sonus-Faber-Venere-1-5

The Sonus faber brand has experienced the last few years a very strong development. While the first models were true handcrafted packages for a beautiful, but also a kind of romantic sound, the current Aïda and now also for sure the Venere Series, know how to create almost a new Art.

My first, very positive impression of the Venere Series was during a Sonus faber show at Rhapsody. Now I have these models in my listening room and my first amazement already changed into pure admiration. I never had loudspeakers in my listening room, which were able to offer such a balanced combination of qualities, for relatively so little money. I feel that maybe the nicest is that price level, looks and sound quality together are able to create such a fantastic comprehensive system. In short, a groundbreaking series of products, which will set the trend for the near future.

 

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.