Baas in eigen Buis door John van der Veer – HVT magazine

Voor iedereen in Nederland 🇳🇱 en Belgie 🇧🇪. In de meest recente uitgave van HVT magazine kunt U een zeer lovende review lezen van John van der Veer over onze PrimaLuna EVO 200 Tube Preamplifier & PrimaLuna EVO 200 Tube Poweramplifier. Via de onderstaande link krijgt U een korte introductie van de review. Wilt U de rest van het artikel lezen? Koop de HVT of download de HVT Kiosk voor Android of IOS.

https://www.hvt.nl/recensie/primaluna-evo-200-p-en-evo-200-a/

To everyone in the Netherlands and Belgium. In the most recent issue of HVT magazine, you can read, a very nice review by John van der Veer – HVT magazine about our PrimaLuna EVO 200 Tube Preamplifier & PrimaLuna EVO 200 Tube Poweramplifier. Through the link below you can read a short introduction to the review. Would you like to read more? Buy the HVT or download de HVT Kiosk for Android or IOS.

https://www.hvt.nl/recensie/primaluna-evo-200-p-en-evo-200-a/

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna, PrimaLuna EVO 200 Tube Poweramplifier, PrimaLuna EVO 200 Tube Preamplifier, PrimaLuna Tube Amplifier, Reviews - Tests en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.