Audia Flight FLS 9! De nieuwste geïntegreerde versterker van het Italiaanse Audia Flight.

De FLS9 is een nieuwe geintegreerde versterker van Audia Flight
Audia Flight FLS 9

Het Italiaanse, Audia Flight, heeft hun nieuwste geïntegreerde versterker, de Audia Flight FLS 9 geïntroduceerd. De nieuwe FLS 9  heeft veel technische kenmerken van zijn grotere broer, de FLS 10. Hoewel de FLS 9 de kleinere broer of zus is, is het toch een geïntegreerde krachtpatser!  Een versterker die in staat is om 150 Watt RMS in 8 Ohm op te voeren, waarna het vermogen bijna verdubbelt tot 290 Watt in 4 Ohm en een uitgangsvermogen heeft van 500 Watt RMS bij 2 Ohm.

De Audia Flight FLS 9 heeft onder andere twee gebalanceerde XLR- en drie ongebalanceerde RCA-ingangen. Daarnaast is de FLS 9 voorzien van een hoogwaardige hooftelefoon uitgang. Door het modulaire ontwerp van de FLS 9 is het mogelijk om de versterker ( indien gewenst ) op meerdere punten uit te breiden.   

Zoals altijd het geval is met de ontwerpen van Audia Flight, zijn zowel de electronica als het chassis van de FLS 9 een toonbeeld van perfectie. De FLS 9 heeft een remote functie en de FLS 9 wordt dan ook geleverd met een volwaardige afstandsbediening. De versterker weegt  25,5 kg en de adviesprijs van de Audia Flight FLS 9 in de BeneLux is € 5950,-

De FLS9 is een nieuwe geintegreerde versterker van Audia Flight

Wilt U meer informatie over de FLS 9 versterker of over andere producten van Audia Flight ontvangen? Neem dan contact op met Durob Audio via email: info@durob.nl

Bezoek ook de website van Audia Flight http://www.audia.it/ voor meer informatie.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audia Flight en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.