KRELL, HIGH-END PRODUCTS ruim 30 jaar bij Durob Audio in BeNeLux — KRELL, DES PRODUITS HAUTE-FIDELITE depuis plus de 30 ans chez Durob Audio pour le BeNeLux !

Als je er goed over nadenkt dan is het meer dan 30 jaar vertegenwoordigen van een merk een bijna ongelooflijke prestatie. Voor beide partijen overigens. Maar wel leuk om te kunnen zeggen. Net zo goed als het leuk is om te kunnen zeggen dat wij onderhand zowat het oudste audio distributie bedrijf zijn in Nederland dat zonder faillissement of wat dan ook op de markt is. Als we al niet de oudste zijn …

Alleen al over wat er in die 30 jaar allemaal gebeurd is tussen Krell en Durob, kan ik al een boek schrijven. En dat is overigens niet alleen maar “witboek” J. Maar … Nog steeds is er de bewondering voor en verwondering over wat zij als fabrikant op de markt weten te brengen. We weten zelf ook een beetje wat “fabrikant zijn” betekent en dan kan ik zonder blikken of blozen stellen, dat wat Krell maakt, een staaltje van “vakmanschap is meesterschap” is. Van de bovenste plank. Daar moest ik aan denken bij het bekijken van de foto’s die voor ons gemaakt zijn gedurende de productie. Die foto’s wil ik graag met U delen. Waar die versterkers uiteindelijk terecht gekomen zijn, laat ik U binnenkort weten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Lorsqu’on y réfléchît et réalise que nous sommes distributeur d’une marque depuis plus de 30 ans, on ne peut que se dire qu’il s’agit là d’une prestation presque incroyable. Pour les deux parties d’ailleurs. Mais nous sommes très fiers de pouvoir le dire. De même que nous pouvons dire que nous sommes certainement la plus ancienne société de distribution audio du BeNeLux qui n’ait jamais eu affaire à aucune faillite ou quoique ce soit sur le marché. Nous sommes d’ailleurs peut-être la plus ancienne…

Rien que pour raconter ces 30 ans entre Krell et Durob, il faudrait déjà écrire un livre. J’ai encore de l’admiration et c’est toujours une surprise de découvrir les produits qu’ils apportent sur le marché. Nous savons aussi nous nous-mêmes un peu ce que signifie “être fabricant”, mais je peux dire sans rougir que les produits fabriqués par Krell reflètent une maîtrise parfaite de l’artisanat du plus niveau. Il suffit de regarder ces photos prises lors de la production. Où ces amplificateurs se trouvent actuellement, je vous le dirai dans quelques temps…

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Krell Industries, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op KRELL, HIGH-END PRODUCTS ruim 30 jaar bij Durob Audio in BeNeLux — KRELL, DES PRODUITS HAUTE-FIDELITE depuis plus de 30 ans chez Durob Audio pour le BeNeLux !

 1. Werner Ero zegt:

  Hoi Herman,

  Erg interessant om middels verschillende stappen de opbouw van zo’n imposante eindversterker te kunnen aanschouwen. Geeft veel inzicht in het feit hoe doordacht zo’n kwalitatief hoogwaardig apparaat is opgebouwd. De werkelijk gigantische voedingstrafo onder het ‘kleinere’ exemplaar, is zowat een van de grootste die ik ooit gezien heb. Erg indrukwekkend!

  Groeten,
  Werner Ero

 2. robwilms zegt:

  Ik zie hier dagelijks de buitenkant en luister naar de prestaties van die grote jongens. Leuk om ze nu eens van binnen te zien. Het blijft bijzonder hoe zo’n bak vol met onderdelen zulke prachtige muziek kan voortbrengen!!

  Rob Wilms
  Dé HifiWinkel Beek

 3. Onno Kiviet zegt:

  Vakmanschap is meesterschap !! En dat geldt voor de fabrikant als mede voor de importeur. Ruim 30 jaar een merk vertegenwoordigen is tegenwoordig een zeldzaamheid. Chapeau voor jullie beiden !!!

  • hermanvandendungen zegt:

   Haha, bedankt Onno. En nog diverse mensen hier bij ons hoor. Ieder zijn deel in de vreugde en het tranendal! En ik mag zeker ook mijn techneuten van weleer, Frank en Marcel, niet vergeten, die net als nog een hele hoop andere techneuten wereldwijd, hard eraan gewerkt hebben om het merk de faam te geven die het heeft.

   Groet,

   Herman

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.