CES 2012 LAS VEGAS

CES 2012 LAS VEGAS … Audia, Audio Research, Copland, D’Agostino, darTZeel, Kiseki, Krell, M2Tech, Micromega, Mystère, Playback Designs, PrimaLuna, ProAc, Shakti, Sonus faber, Yter en de vele anderen … allemaal in de startblokken voor een kleine week, hard, hard werken!

Het is weer de tijd van het jaar, dat een groot deel van de audio gemeenschap naar Las Vegas vertrekt om de CES bij te wonen. Waarschijnlijk wel het grootste jaarlijkse electronica evenement ter wereld. In ieder geval zo groot, dat ik vaak gedacht heb “ik wou dat ik hier voor de hobby was en eens een keer ALLES zou kunnen zien”. Als het al mogelijk is. En audio is maar een heel klein onderdeel van het geheel. Het evenement vindt plaats op verschillende locaties in Las Vegas, dus je moet behalve lopen, lopen en nog eens lopen, ook nog eens wachten op de taxi, je weg zien te vinden in verschillende hotels. Het is soms een “bezoeking”. Maar … uiteindelijk toch altijd heel leuk om naar toe te gaan en weer meegemaakt te hebben. Er zijn mensen die er dramatisch over doen en het “zwaar werk” vinden, maar dat zul je mij niet horen zeggen.

Vorig jaar, toen we nog niet aan de Blog waren, heb ik zo ongeveer elke dag een verslag voor achterblijvers, dealers, mensen van de pers en wie dan ook geïnteresseerd was, geschreven. Dat wil ik deze keer ook weer proberen. Let wel proberen. Het is niet altijd gemakkelijk om na een hap en een slok, nog eens fit achter de laptop wakker te blijven. Dus … ik doe mijn best.

CES 2012 LAS VEGAS… Audio, Audio Research, Copland, D’Agostino, darTZeel, Kiseki, Krell, M2tech, Micromega, Mystère, Playback Designs, PrimaLuna, ProAc, Shakti, Sonus faber, Yter et bien d’autres… nous sommes tous dans les starting blocs pour une petite semaine de travail très, très, très intensif !

Ca y est, nous y sommes… le moment de l’année où une grande partie de la communauté audio part pour Las Vegas pour participer au CES. Probablement, l’évènement annuel le plus important de l’électronique au monde. Si surdimensionné, que je me suis souvent dit que ce serait super de n’être ici que pour mon loisir et de pouvoir tout visiter. L’industrie audio représente seulement une petite partie de l’ensemble. L’évènement a lieu à plusieurs endroits dans Las Vegas, aussi faut-il toujours marcher, marcher et marcher et attendre, attendre et encore attendre un taxi, essayer de trouver son chemin dans les différents hôtels. Ce n’est pas toujours facile. Mais… finalement toujours super d’y aller et d’y avoir encore une fois participé. Certaines personnes dramatisent et se plaignent de ce marathon, mais vous ne m’entendrez pas le dire.

L’année dernière, nous n’avions pas encore le Blog, j’ai essayé presque tous les jours de produire un reportage pour les revendeurs, la presse et toutes les personnes intéressées. Cette fois encore, nous allons essayer. Ce n’est pas toujours facile après un dîner et un verre de rester éveillé derrière l’ordinateur … j’essaierai de faire de mon mieux.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Shows en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.